Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.606
- 109.445
- 4.878
Mein Nachbar Totoro (1988) - IMDb
Fena değil
Fena değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tam tersi son kısmı dışında çöp bir film. Sadece iyi bir finali var o biraz idare eder.Cinayet süsü
Fazla abartıldığını düşünüyorum 3-4 sahne komikti son kısım desen hiç olmamış
Bence tam tersi son kısmı dışında çöp bir film. Sadece iyi bir finali var o biraz idare eder.
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 196595
everything everywhere'in yönetmenlerinin bir önceki filmi nasıl bişeymiş diye merak edip izledim. tom hanks'in cast away filmi gibi ama voleybol topu yerine bir ceset var. en az everything everywhere kadar absurt ama ne mizahı komik ne felsefesi felsefe. neyse bir şans daha verip üçüncü filmlerini bekleyelim o zaman kesin kararımızı veririz bu herifler dahi mi şarlatan mı.
Ekli dosyayı görüntüle 196527
john wick dördüncü filmde de ilk üç filmdeki çizgisini bozmadan öldürmeye devam ediyor. arc de triomphe etrafındaki trafikte yaklaşık on dakika süren çatışma sahnesi iyiydi.
kurgusu çok karışıktı ama degişik bişey izledigim için begendim galiba. ayvalık tostunun içine aşırı bol malzeme koyarlar da yerken üstüne başına dökülür, lezzetli olsa bile yerken keyif alamazsın, onun gibi bir his yarattı bende.evrything filmini beğendiniz mi rtaş
kurgusu çok karışıktı ama degişik bişey izledigim için begendim galiba. ayvalık tostunun içine aşırı bol malzeme koyarlar da yerken üstüne başına dökülür, lezzetli olsa bile yerken keyif alamazsın, onun gibi bir his yarattı bende.
haklısınız renktaş. guzel sahneler vardı ama video klip gibi kopuk kopuk. iyi bir kurgucu filmi ayıklasa başı sonu belli bir hikaye çıkarmış.ben de ilk 20-25 dk öyle düşünüyodum sonra fena baymağa başladı sonunu zor getirdim. 30dk fln kısa tutup biraz daha hikayeye ehemmiyet verseler iyi bi fikirmiş aslında
Napakİzlenecek film kalmadı Lotr izliyorum
In ihren Augen (2009) - IMDbİzlenecek film kalmadı Lotr izliyorum