Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkek için mi izleyecen![]()
Inside 'The Dig': how the star-studded film squares with reality of Sutton Hoo
Curator Sue Brunning looks at how Netflix film The Dig compares to the momentous historical excavation of the Sutton Hoo ship burial.www.britishmuseum.org
ww2 listemi gördün mü üstat önceki sayfalardaGeh und sieh (1985) - IMDb
Daha önce gözden kaçırmışım iyi bir WW2 filmi. Çöküş ile beraber ikinci sıraya koyuyorum.
Bu nasıl anlayıştirErkek için mi izleyecen
Gördüm hatta o listeden izlemediklerime bakıyorum o tarz filmleri daha çok seviyorum.ww2 listemi gördün mü üstat önceki sayfalarda
Avatar 2- Görsellik müthiş, senaryo vasat. Feci şekilde yüzme isteği uyandıran film.
Kaçıncı sayfada?ww2 listemi gördün mü üstat önceki sayfalarda
Kaçıncı sayfada?
Baya iyi listeymiş. Bende severim WW2 dönemini anlatan filmleri. Almanların olsun, yahudilerin olsun japonların olsun her tarafın bakış açısından olan filmlerin çoğunu izlemişimdir bu listede izlemediklerime bakarım, teşekkürler.İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz
Kıyıda köşede kalmış WW2 yapımları önerir misiniz flame and citron izledin mi?www.gscimbom.com.tr
Baris savas anlayışı budur ogreneceksinBu nasıl anlayıştir
Ekli dosyayı görüntüle 197603
hint yapımı suç filmi. oyun icinde oyun tarzında yapılmış ama hikayede ciddi boşluklar var. filmin sonunda flashbacklerle boşluklara yama yapmaya çalışmışlar. pek olmamış ama oldugu kadar diyelim netflix filmi sonuçta.
Hint filimlerinde hep yüklenmeden saçma puanlamalar oluyor imdb'de. Önyargıyla bakiyorum genel hint filmlerine bu yüzden.İmdbsi 8 diye aldandım muhtemelen hintliler yüklenmistir.. Baya sıradan bir filmgibiydi yarım bıraktım değer dersen bakarım gerisine