İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

5CAB9402-047B-484D-A55E-9BF5835A1C85.webp

john wick beni kesmedi diyenlere önerebilecegim kore yapımı guzel bir aksiyon filmi. paralı suikastçilerin kapışması. böyle filmlerde görmeye alışkın olmadıgımız iyi kurgulanmış bir hikayesi ve saçmasapan konuşmayan karakterleri var. begendim.

fixtürün devamı

Arrival, Birdman ve Blade Runner 2049: bu filmlere 7.5 civarı veririm. Arrival iyi sci fi ama biraz uçuk bir konsepte haiz. Cinemada izlemiştim bazı sahneler orda daha etkileyciydi. Birdman'in tek kamera şeysi ilk seferinde ilginç gelmişti ama bu sefer ona odaklanmadım. Oyunculuklar hayli iyi, konu ise eh. Yine de iyi. BR ise biraz fazla uzundu ama atmosferiynen falan otantik bi filim. Fena değil yani.
End of Watch: buna 8.6 veriom harika bir filim olduğundan.
Inside Llewyn Davis: buna ise 9.4 veriom en sevdiğim fimlerden olduğu için. Gerçi bunların aksine bunu daha evvel izlemiştim bi kaç defa.
Inside Llewyn Davis Nesini beğendin bu filmin anlamadım. Ben Coen kardeşler hastasıyım ama bu film rezalet

A41E0F28-E01D-4A42-804E-7E8391ED3124.webp

fantezi dünyalarda gecen filmleri sevmem ama bunu eglenceli buldum zira o tür filmlerin bir parodisi gibiydi. ölüleri diriltip soru sorma sahnesi bayagı komikti.

izlediğim bir avuç filimi fixtüre ekledim

ilk 3

big short - 7/10 karmaşık bi konuyu daha da karıştırıp anlatmışlar ama c. bale ve r. goslingin perfleri ile ilginç bir yapım olmağı başarıyor
99 homes - 7.6/10 aynı konu olduğundan mevzuya biraz daha hakim olmanın etkisi ile filmden ilk seferden daha haz aldım ve m. shannon üstadın showunu 1 defa daha izlemenin keyfine nail oldum
michael clayton - 8.8/10 tek kelime ile süperb bir movie. başka yoruma da ne hacet.

fixtürün devamı

Arrival, Birdman ve Blade Runner 2049: bu filmlere 7.5 civarı veririm. Arrival iyi sci fi ama biraz uçuk bir konsepte haiz. Cinemada izlemiştim bazı sahneler orda daha etkileyciydi. Birdman'in tek kamera şeysi ilk seferinde ilginç gelmişti ama bu sefer ona odaklanmadım. Oyunculuklar hayli iyi, konu ise eh. Yine de iyi. BR ise biraz fazla uzundu ama atmosferiynen falan otantik bi filim. Fena değil yani.
End of Watch: buna 8.6 veriom harika bir filim olduğundan.
Inside Llewyn Davis: buna ise 9.4 veriom en sevdiğim fimlerden olduğu için. Gerçi bunların aksine bunu daha evvel izlemiştim bi kaç defa.

#Fixtür

Logan: bunu cinemada sevmiştim ama bu sefer traş geldi. 2. wolverin mevzu olmamış. standart marvıl filmi aksine bi kaç fikr barındırsa da introsu fazla uzun ve kritik yerlerde vurdu kırdıdan ibaret bir yapıt. 6.5
Midnight special: izlediğimde o kdr sevmemiştim şimdi bir fırsat daha verdim ve yine o kdr sevmedim. yavan bir movie. üstadmetre olarak da düşük her ne kdr başrol olsa da 6.5
Nocturnal animals: bu gerçekten iyi bir movie, biraz amy adamslı sahnelerde traşlık olsa ve de filmin meali için efor sarfetmek gerekse de baştaki arabalı sahne ve üstadın ortaya çıkıp filmi mest etmesiyle 8.5u hakediyor. üstadmetre ise : very high

hayri.net ile fixtürün devamı

planet terör : sanırım 15 yıl önce izlemiş ve hayli eğlenceli bulmuştum. şimdi abukluklar biraz fazla abuk geldi. yine de eğlenceli diyebilirz. 7/10
once upon a time in hollywood : akting açısından tekrar izlenebilecek bir movie fakat konusu ve konsept bakımından t bey standardlarına göre yüksek değil. yine de iyi bir movie. 7.8/10
departed : bunu da izliyeli baya olmuştu o yüzden pek çok detayı hatırlamıordum, scorses fimleri arasından en beğendiğim olabilir buna da 8.2 verelim.
take shelter : fevkalade iyi bir film olduğu için 8.6 veririm biraz bias olsa da başrolde üstadın olmasından ötürü. bu tip manyama filmlerini severim.

planet terör : sanırım 15 yıl önce izlemiş ve hayli eğlenceli bulmuştum. şimdi abukluklar biraz fazla abuk geldi. yine de eğlenceli diyebilirz. 7/10
once upon a time in hollywood : akting açısından tekrar izlenebilecek bir movie fakat konusu ve konsept bakımından t bey standardlarına göre yüksek değil. yine de iyi bir movie. 7.8/10
departed : bunu da izliyeli baya olmuştu o yüzden pek çok detayı hatırlamıordum, scorses fimleri arasından en beğendiğim olabilir buna da 8.2 verelim.
take shelter : fevkalade iyi bir film olduğu için 8.6 veririm biraz bias olsa da başrolde üstadın olmasından ötürü. bu tip manyama filmlerini severim.

Take shelter sağlam film ama çok ağır ilerliyor herkese hitap edeceğini sanmam..Ben de epey önce izlemiştim

mihayl şanon varsa biz de izleriz

Kimine göre, bu ne saçmalık denilebilir ama sonu çok ilginç. Baş rollerde, Tarantino nun gözdesi, İngiliz aktör,resurrection-resurrection-izle-2022.webp Tim Roth.

Kahraman ve Leyla'nın Kardeşleri filmini tavsiye ediyorum. Mubi'de mevcut. İran sinemasının son dönemdeki en iyi iki filmi.

Geri
Üst Alt