İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

>Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves<​

Filmi az önce bitirdik. Fragmanlardan dolayı beklentimiz çok düşüktü ama beklentimizin çok ama çok üzerinde, oldukça keyifli bir filmle karşılaştık. Bu evren çok büyük ve çok derin bir evren, böyle 2 saatlik bir filmle anlatılacak bir evren değil tabii ki ama bu film zaten evreni anlatma derdinde değil. Keyifli, eğlenceli, nasıl geçtiği anlaşılmayan akıcı 2 saatti. Tavsiye ederim. Hugh Grant yine şovunu yapmış, seviyorum bu adamı 😄

>Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves<​

Filmi az önce bitirdik. Fragmanlardan dolayı beklentimiz çok düşüktü ama beklentimizin çok ama çok üzerinde, oldukça keyifli bir filmle karşılaştık. Bu evren çok büyük ve çok derin bir evren, böyle 2 saatlik bir filmle anlatılacak bir evren değil tabii ki ama bu film zaten evreni anlatma derdinde değil. Keyifli, eğlenceli, nasıl geçtiği anlaşılmayan akıcı 2 saatti. Tavsiye ederim. Hugh Grant yine şovunu yapmış, seviyorum bu adamı 😄
oluleri diriltip soru sorma sahnesi cok komikti

108566AD-B649-4199-8701-938877DFB2D2.webp

guillermo del toro üstad bir röportajında bu filmi çok övmüştü. övdüğü kadar varmış. stop motion tekniğiyle bu kadar akıcı ve aksiyonlu bir animasyon yapmak inanılmaz. yapımı 7 yıl sürmüş zaten. karakter ve mekan tasarımları çok iyi. genel hikayesi ve atmosferinde depresif mangalardan aşina oldugumuz şeyler var ama anlatımı da oldukça yaratıcı geldi bana. tebrik ediyorum.

Çok sıkıcı. Aile arası dram filmi yapmışlar. Gereksiz derecede uzun. Görsel olarak muhteşem.

Millet oy sayarken ben oturup film izledim. Hillary Swank ın 2. Oscarını aldığı film. Çok iyi oynamış. Ayrıca filmin konusu da çok ilginç.

MV5BMjExNzk0NzM4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzk3ODUxMQ@@._V1_.webp

izlediğiniz en iyi Türk platform filmi hangisi? netflix, amazon, blu tv vs....

Operasyon fortunu izledim. Guy riçinin en kotu filmi. Herif tepetaklak gidiyor, 20 sene öncenin ekmeği bitmek üzere.

Eski ama sıkı film.

Ekli dosyalar

• uykusuz-insomnia-turkce-dublaj-izle.webp
    uykusuz-insomnia-turkce-dublaj-izle.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 16
B7B00B12-23EB-4AAC-88B6-922556AB4C4A.webp

nedense çok iyi bir üç silahşörler filmi çekilemedi şimdiye kadar. bu da süper değil ama hikaye olarak kitaba en yakın olanı. görsel olarak çok iyi aslında yani mekanlar, kostümler falan bayagı iyi veriyor o dönemin havasını ama epik bir anlatımı yok. daha önceki üç silahşörler filmlerine göre başarılı olsa da daha iyisini beklemeye devam edecegiz.

Geri
Üst Alt