İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

71J878ENi0S.jpg

John Wick tarzı bir film. 7/10

51HA66JyjlL.jpg

2009 yapımı eski bir film. Ben yeni izledim. Gerilim düzeyi gayet iyi. 7/10

MV5BYjVmY2FkMjUtMWZkNS00OGMzLWE4MGYtOWRhY2RlNTZhZjBlXkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_.jpg

1986 yapımı ilk versiyon. Tam bir gerilim klasiği. Bunu da geç olsa da izlemiş oldum. 8/10

2015921-56437822.jpg

Yalnızlığa, anlaşılamamışlığa, pişmanlıklara ve hayal kırıklıklarına dair ilginç ve güzel bir film. 6.5/10

İzlediğim son 4 film bunlar.

Avatar 2- Görsellik müthiş, senaryo vasat. Feci şekilde yüzme isteği uyandıran film.

Avatar 2- Görsellik müthiş, senaryo vasat. Feci şekilde yüzme isteği uyandıran film.

A07A10B6-36B7-4F47-81CA-80C085C157FA.webp

hint yapımı suç filmi. oyun icinde oyun tarzında yapılmış ama hikayede ciddi boşluklar var. filmin sonunda flashbacklerle boşluklara yama yapmaya çalışmışlar. pek olmamış ama oldugu kadar diyelim netflix filmi sonuçta.

Ekli dosyayı görüntüle 197603

hint yapımı suç filmi. oyun icinde oyun tarzında yapılmış ama hikayede ciddi boşluklar var. filmin sonunda flashbacklerle boşluklara yama yapmaya çalışmışlar. pek olmamış ama oldugu kadar diyelim netflix filmi sonuçta.

İmdbsi 8 diye aldandım muhtemelen hintliler yüklenmistir.. Baya sıradan bir filmgibiydi yarım bıraktım değer dersen bakarım gerisine

MV5BZmE1NTYxMGYtZTdjZi00N2U5LTk1NGUtMmIwYWRhNjJiMDNiXkEyXkFqcGdeQXVyMjExNjgyMTc@._V1_.jpg

Çok güzel ve iyi bir dizinin finali niteliğinde yapılan filmin bu kadar amatörce olması üzücü.

Belli aralıklarla izlerim, ne zaman izlesem fikrim aynı. Üzücü gerçekten.

5.0/10

Geri
Üst Alt