Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.126
- 6.284
- 983
Teşekkür ederim zaman ayırıp kaynak gösterdiğin için.![]()
TSPDT - The 21st Century's Most Acclaimed Films (Sources/Critics)
They Shoot Pictures, Don't They? is dedicated to the art of motion picture film-making and most specifically to that one particular individual calling the shots from behind the camera - the film director.www.theyshootpictures.com
5090 adet sinema çalışanının ve eleştirmenin listelerini yukarıda görebilirsin. Orada yukarıda olan filmler saydığım 4 kategoride de iyi olduğu anlamına geliyor otomatikman
Ama gösterdiğin kaynak yeterli değil. Burada belirtilen filimler sadece filim eleştirmenlerinin ortalama puanlarına göre sıralanmış. Ek olarak, bu liste 2000-2022 yılları arasında gösterime giren filimleri kapsıyor. Nicholas Cage'in bana göre en iyi filmleri 2000 öncesi çıktı:
1. Snake Eyes (1998)
2. City of Angels (1998)
3. Face/Off (1997)
4. Con Air (1997)
5. The Rock (1996)
Göstermiş olduğun kaynak "sinema eleştirmenleri" dışında iddia ettiğin hiç bir noktaları kapsamıyor (sinema tarihi, yönetmenlerin seçtiği, tarihte iz bırakan filmler, kamu oyunun çokluğu). Ek olarak, Nicholas Cage'in kült filmerini de kapsamıyor. Zaten böyle bir kaynak bulman çok zor. Varsa da ben bilmiyorum. Bana sorarsan, bence IMDB puan sıralaması en ideal listedir, ama bu benim fikrim.
Yani sevgili Ulaş, böyle göreceli, zevklerin ve renklerin tartışıldığı konularda fazla iddialı yorumlar yapma. "Bence", "bana göre" de geç. Ama tabiki yinede sen bilirsin.