Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.126
- 6.284
- 983
IMDB puanlama sistemi bir "guide" olarak görünür. Kesinlikle, en iyi filmler bunlardır demez. Insanların oyları ile fikir sahibi olman için yeterlidir. Mesela çoğu insan, IMDB'de, bir filmin puanı 5'in altında ise izlemez. Ben ise 4'ün altındaysa izlemem.Imdb nasıl değerli anlamadım. Manipülasyona döndü son 10 yılda iyice yeni çıkan filmlerin hiçbir önemi mahiyeti kalmadı.2000 li yıllardaki önemi güzelliğininden eser yok şuan. İzleyici gözünden yüzde 100 bakamazsın olaya çünkü filmi izlediğin ruh haline göre bile filmden zevk alman beğenmen değişir.
Zevkler ve renkler tartışıldığı zaman inovasyon yapabilirsin tartışmadan kural gibi kabul ederek nasıl inovasyon yapacaksın.
Bana boş argüman diyorsun ama senin argümanlarının bir işleyen mantığı da yok.
Zevkler ve renkler hâlâ tartışılır diyorsun ya, valla ne diyeyim sana. Bir insana neden mavi rengi, veya yeşil rengi seviyorsun diyemezsin! Ama çoğu insan mavi rengi seviyor diyebilirsin.
Sen iPhone seversin, ben Android. Sen Call of Duty oynarsın, ben Battlefield.
Arz olmasa bir ürüne, inovasyon da olmaz. Bu yüzden herkesin zevki farklıdır. U yüzden değişik değişik ürünler çıkar. Aksi taktirdi birtane telefon modeli olurdu, birtane araba modeli olurdu, bir tane televizyon modeli olurdu...