İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Beyler fantastik film önerilerinizi bekliyorum. Saglam ve sürükleyici olsun lütfen

Yeni nesil komedi Türk filmlerine bayağıdır gülmüyordum. Belgeselci değilseniz seyredin keyif alacaksınız.

images.webp

MI 7 DR

Çok sevdiğim bir seri bence muhteşem bir konuyla son salvosunu yapmaya başlamış. Her ne kadar bazı şeylerin çok çok kolay olması sinir bozucu olsa ve bahsedilen düşmanın her şeyi yok etmesi normalde saliseler alacak (senaryo hatasıdır nezdimde) olsa da film kendini izletiyor. Aksiyonu bol, keyifli bir film.

Bu ara jessica çestiyne sardım.

Ava: dandik
Mollys game: iyi
Miss sloane: çok iyi

Bu sahne Dafoe'nin Inside adlı filminden. Başrolde oynuyor ama benim gözümde dünyada en iyi karakter oyuncularından biri. Film de oldukça ilginç.

NYPICHPDPICT000007531004.webp

jason statham abimiz 1,5 metrelik zıpkınla 25 metrelik köpek balığı öldürüyor. macera sevenlere tavsiye edilir.

1697453892980.webp

3 gün içinde Sergio Leone'nin dolar üçlemesini bitirdim tekrardan. Tek kelime ile efsane filmler. Kendime geldim resmen 20. yüzyılda yapılan ve izlediğim tonla çöp filmden sonra. Psikolojim düzeldi bildiğin.

İlk filmde Clint Eastwood abimiz başrolde, ikinci filmde Lee Van Cleef başgan 3. filmde ise Tuco Benedicto Pasifico Juan Maria Ramirez (Eli Wallach) namı değer çirkin başdrolde.

1697536359926.webp

Geri
Üst Alt