- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.086
- 5.998
Maça kadar zaman geçsin
Hiç izlemediğim Star Wars serisine başlıyorum ilk filmden
1 2 3 Ve 5 very great
Sonrakilerden de rogue one hoş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça kadar zaman geçsin
Hiç izlemediğim Star Wars serisine başlıyorum ilk filmden
Biraz yavaş ilerliyor ama çok sağlam film. Goodfellas/Western tarzinda. Özellikle De Niro amca döktürdü.Scorsese üstad varsa o film efsanedir.
Tarihin gelmiş geçmiş en müthiş aktörüne The Irishman filminde Oscar vermeyen satılmış Hollywood'a bu vesileyle tekrardan tepkimizi göstermiş olalım. Şu sahne 50 tane Oscar ödülü alırdı.Biraz yavaş ilerliyor ama çok sağlam film. Goodfellas/Western tarzinda. Özellikle De Niro amca döktürdü.
Totally killer güzelmiş @Hayri Cund
Buna benzer film önerilerin varsa bekliyorum
Biraz eglence , gizem, gerilim
Değişik bir enerjiye sahip bu film torna tezgahdan çıkmış filmler gibi değilBugün denk geldi mel gibsonun maverickini 30 yil sonra tekrardan izledim. Ozledigimiz 90lar kalitesi/tadı.![]()
Man of Fire muhteşem bir filmdi.vay anasını izlerken acaba o mu dedim baktım hakikaten o çocukmuş
equalizer 3
Ekli dosyayı görüntüle 223947
man on fire
Ekli dosyayı görüntüle 223948
Sharon Stone her zaman güzeldi. Şimdi de öyle.![]()
sharon stone zamaninda ne manyak seymis. o dönem sosyal medya olsaydi kim plasticshianden daha çok takipçisi olurdu.
filmi önce de izlemistim - hala malum sahneden sonra her seyin ruya oldugunu dusunuyorum.
Sonunda doğru düzgün bir Godzilla filmi geliyor galiba