İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

3 gün içinde Sergio Leone'nin dolar üçlemesini bitirdim tekrardan. Tek kelime ile efsane filmler. Kendime geldim resmen 20. yüzyılda yapılan ve izlediğim tonla çöp filmden sonra. Psikolojim düzeldi bildiğin.

İlk filmde Clint Eastwood abimiz başrolde, ikinci filmde Lee Van Cleef başgan 3. filmde ise Tuco Benedicto Pasifico Juan Maria Ramirez (Eli Wallach) namı değer çirkin başdrolde.

Ekli dosyayı görüntüle 222980
Yalnız ilk film bir avuç dolar için Akira Kurosawa'nın Yojimbo filminin birebir remake'i ve diğer 2 filme nazaran biraz gölgede kalmış ama arkadaş sinema tarihinin en etkileyici mekana giriş sahnesine sahip. Şu anda çekilen hiçbir filmde böyle estetik bir sahne yok.

Merak ettiysen araştır. Bize de haber ver ama. ;)
Ne araştıracam yok diyorum 2000 sonrası sinema öldü diyorum yeni filmler eski filmlerin yanına yaklaşamaz diyorum. Varsa çok beğendiğin sahne filmler paylaş neden 1960 1970 yapımı filmler o paylaştığın filmlerden çok daha iyi olduğunu madde madde anlatayım. O çok beğendiğin senaryoların 50 yıl önce çoktan çekildiğini göstereyim vesaire

Maça kadar zaman geçsin
Hiç izlemediğim Star Wars serisine başlıyorum ilk filmden

Prestij Meselesi
Kac gundur önüme geliyordu ama bakmak istememistim. Dün yine önüme çikinca acaba 90'li yillari nasil gostermisler diye bakayim dedim.
Bir kere o zamanlara yetisemeyenler icin Prestij Muzik gercekten en populeriydi. Yine de sonradan Mustafa Sandal'ı da bünyelerine katmalarina ragmen sadece Haluk Levent'in muzigini begenirdim.
Neyse bence film sönük kalmiş. Tamamen Hilmi Topaloglu'nu canlandiran ( ismini unuttum) oyuncunun one man showu gibi bir sey olmuş.

Geri
Üst Alt