İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Uzuuuun zaman sonra canım komedi filmi izlemek azıcık Gülmek istedi , oturduk araştırdık bu filmi tavsiye etmişlerdi ve çok beğendik , baya güldük , tavsiye ederim

1699439240250.webp

kadın-erkek ilişkisini başlangıcından sonuna kadar olağanüstü bir kurguyla üç farklı zamanda anlatan neo psikolojik gerilim filmi. oldukça rahatsız edici sahneler var. kitaptan uyarlama olduğunu izledikten sonra öğrendim. yazara ve yönetmene hayran olmamak elde değil.

terk edilen bir adamın yaşadığı süreci, onun kurguladığı bir romanla bambaşka boyutlarda izliyoruz. bu romanda da haliyle oldukça metafor mevcut. filmin ilk anından sonuna dek gözlerinizi ekrandan ayırmadan izlemeniz gerekiyor, zira ayrıntılar epey önem arz ediyor.

kimisi bu filme intikam filmi der kimisi dram filmi. bence hem her ikisi hem de hiçbiri. Bu zamana kadar nasıl izlememisim kendime çok kızdım. Yavaş yavaş hissede hissede izleyin

1699439544382.webp

Guardians of Galaxy
Cok sevdigim seriydi ama Star Wars filmlerini fazla tutmamamin nedeni onlar da yapmis. Cins cins, tür tür oyuncak bunnysinden, tavsanina ne varsa doldurmuslar.

Az önce netflixte nowhere izledim. Hayatta kalma temalı filmleri sevenlere tavsiye ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayao Miyazakinin yapimlarina baktim yine.

Ponyo
Spirited Away
Princess Mononoke
My Neighbor totoro

10/10

Deep Water /2022

Sürekli önüme düştüğü için izleyeyim dedim. Ya her an bu film böyle devam edemez vardır bir şey haliyle izledim ama gavatlıktan başka bir şey göremeden bitirdik. 4/10

Müthiş bir belgesel olmuş. İmkansız denileni başarmışlar.

1700403399113.webp

MV5BM2FhZTAxNDUtZGMwMS00MmI1LTg1Y2UtZTIwMmIzNjM0YzZiXkEyXkFqcGdeQXVyMTM1NjM2ODg1._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

birinci film kadar ii olabileceğine ihtimal wermemiştim zati ama havayı yakaladı yine de
ii eğlenceler!!!

1F0F30D8-2CD6-4F63-84C6-55ECEC2176A8.webp

gecmişte yaşayan biriyle gelecekte yaşayan birinin telefonla konuşabilmesi suretiyle gelecekteki olayların sürekli degişmesini anlatan bir gerilim filmi. zamanda yolculuk, paralel evrenler gibi karmaşık konuları daha iyi işleyen filmler mevcut ama bu neticede bir gerilim filmi ve temayı güzel kullanmışlar gerilim yaratmak için. beğendim, tavsiye de ederim.

Geri
Üst Alt