Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Cinnet
Özet: Cinnet, yazar Jack Torrance’ın, kış sezonunda kapalı olan Overlook Oteli’nin bakımını üstlenerek, ailesiyle birlikte otele taşınması sonrasında gelişen metafiziksel olayları konu alır. Jack’in doğaüstü sezgilere sahip olan küçük oğlu, zamanwww.beyazperde.com
Sonunda izledim. Açıkçası eleştirmek istemiyorum ama aklımda da sorular var. Bir yerde de uyarlanan kitabın yazarı(Stephen King) ve filmin yönetmeni Kubrick olmasa bu kadar beğenilmezdi gibi. Zamanında da eleştirmenler baya kötülemiş. Ama şimdi kült olarak kabul ediliyor. Yinede verdiği mesajlar ile alakalı izlenmeli. Ben orta da kaldım. 6.5/10 puanım.
Stephen King'in uyarlamalarında papaz olmadığı yönetmen yok neredeyse.Bu arada kitap ile filmin arasındaki farklılıklar sebebiyle Stephen King ve Kubrick'in papaz olduğu söylenir.
Beğenmediği için kendisi başka bir versiyon çekiyor ama çakılıyor bu seri:Bu arada kitap ile filmin arasındaki farklılıklar sebebiyle Stephen King ve Kubrick'in papaz olduğu söylenir.
Stephen King'in uyarlamalarında papaz olmadığı yönetmen yok neredeyse.
Ama kendi yaptığı uyarlamaların da gişesi ortada. Stephen King kitap yazsın sadece.
Beğenmediği için kendisi başka bir versiyon çekiyor ama çakılıyor bu seri:
![]()
The Chaser’ı izleyeceğim sağol rengim![]()
![]()
İkiside baya iyiydi tavsiye ederim. Chaser mükemmel.