İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

5731988A-AEC4-4C38-872B-8AB68262115A.webp

2bucuk saatlik film kendini fazla onemseyen muzikal zırvalıklarla baslayınca eyvah dedim ama film aktı. basarılı/eksantrik bir orkestra sefinin kariyer cokusunu anlatıyor denebilir veya klasik muzik dunyasının kirli arka yuzunu anlatıyor da denebilir ama bence asıl anlattıgı filmin basındaki alakasız gibi gorunen teorik tartısmanın giderek ana karakterin hayatına donusmesi. tum oyunculuklar cok iyi fakat bilhassa cate blanchett oscar'ı alır gibi duruyor cunku rolu asırı zordu.

Ekli dosyayı görüntüle 195000

2bucuk saatlik film kendini fazla onemseyen muzikal zırvalıklarla baslayınca eyvah dedim ama film aktı. basarılı/eksantrik bir orkestra sefinin kariyer cokusunu anlatıyor denebilir veya klasik muzik dunyasının kirli arka yuzunu anlatıyor da denebilir ama bence asıl anlattıgı filmin basındaki alakasız gibi gorunen teorik tartısmanın giderek ana karakterin hayatına donusmesi. tum oyunculuklar cok iyi fakat bilhassa cate blanchett oscar'ı alır gibi duruyor cunku rolu asırı zordu.

Bunu izlemek istiyorum - çok övüyorlar

Bu sene uzun ara sonra iyi filmler yapılmaya başladı. Woke saçmalığa son verirler umarım

9C1742DF-8C4C-4CA1-BAC4-16CF393D02B6.webp

mission impossible çakması filmlere kotu bir ornek. hikayede ilginç birsey yok, akılda kalan aksiyon sahnesi yok, karakterler silik, kadın ajan cirkin. hugh grant'ın oynadıgı herif fena degildi bi tek.

169B0E5D-912B-4743-88D8-0C89CC1ECFBC.webp

en iyi yabancı film adaylarından. bana hitap etmedi. basıbos bir esegin karsısına cıkan iyi/kotu insanları anlatıyor. ne esekle ne insanlarla empati kurabildim.

Geri
Üst Alt