İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

284745F8-BCF2-4C76-B8B0-F606151FF157.webp

creed serisinin ucuncu filmi. rocky evreninde geçen filmler arasında üst sıralara yazılır. 1. bu tarz bir film için fena olmayan bir senaryosu var 2. boks sahneleri bayagı iyi 3. villain boksör güçlü (fiziksel olarak ivan drago kadar güçlü degil ama karakter olarak saglam) zaten bunlar iyi bir rocky filmi icin yeterlidir.

İki yaşlı adam, bir çocuk ve bir aslanın oynadığı yavaş ama ilginç bir film.

a9798.webp

06AA63AA-2D75-4D8D-B43D-48CC0C4EDE66.webp

the blind man who did not want to see titanic diye filmi gorunce zengin metaforlu sanat filmi sandım ama oyle cikmadi. gorme ve yurume engelli bir adamın internetten tanıstıgı bir kadına ulasmak icin girdigi macera diyebiliriz. hem teknik hem hikaye olarak surprizli bir film. dram gibi basladı, kara mizah mı dedirtti, sonra gerilime döndü. degisik birseyler izlemek isteyenlere tavsiye edilir.

wir kinder vom bahnhof zoo - 1981

aynı isimdeki kitaptan uyarlanan film, 80'ler berlin döneminde uyuşturucu batağına düşmüş bir gencin gerçek hikayelerini anlatıyor.

ana karakterin iki gazeticiye verdiği röportajın kasetlerinden oluşan biyografik roman oldukça çarpıcı bir anlatıma sahip.

ayrıca christianenin hayatta olan arkadaşları ile almanyada bir çok program yapılmış. underground temalı filmleri seven arkadaşlar izleyebilir.

ayrıca junkieliğe heveslenen arkadaşlar da kesin olarak okuyup, izlesin.

Esaretin bedeli, zindan adası, başlangıç, akıl oyunları, interstellar, rezervuar köpekleri, pulp fiction.

izlemediyseniz muhakkak izleyin.

zira bu aralar 15 dk dan daha fazla tahammül edilebilir film bulmak oldukça zorlaştı.

inanılmaz güzel bişey yav. iyi ki bu kadar geç izlemişim dediğim tek film sanırım. film içindeki gösterimdeki tüm filmlerin bi listesini ve alfredo denen müthiş insanın sinema balkonundan son bakışının kaliteli bi ekran görüntüsüne sahip olmak isterdim

279E45D4-CE2C-437E-B36D-DA655CE6930A.webp

oscar adayı epik bir macera/animasyon. izlerken çocukken çizgi film izlediğimde aldıgım keyfi aldım. şarkısı da filmin atmosferini çok iyi yansıtıyor, gaza gelmemek mumkun degil.

0717AC57-EAA1-4256-9F6B-57CF7424A5A9.webp

ücra bir irlanda köyünde her seyden uzak sıkıcı bir hayat yasayan iki arkadastan birinin, bu amaçsız rutinden kendini kurtarmak için arkadaslıgını bitirmeye karar vermesi, karsılıklı verilen asırı tepkiler ve olayın saçma ve trajik bir boyut kazanmasını anlatan cok katmanlı bir dram filmi.

mecburen kasvetli bir atmosferi var. fazla diyalog odaklı teatral bir havası da var ama kesinlikle yavaş veya temposuz bir film degil. oyunculuklar da cok cok iyiydi. en iyi film dalında degil ama oyunculuk dallarında hakkının yendigine katılabilirim.

vietnam savaşında esir düşen bir usa askerinin gerçek hikayesi. christian bale var diye izledik de beklentiden uzak kaldı. bir şeyler eksik filmde oyunculuklar pek iyi değil ztn Jeremy Davies i görmemle filmden soğumam bir oldu. bir türlü sevemedim bu adamı

6/10

Operation Fortune- baştan sona bok gibi

Everything everywhere fln - ilk sefer izlemeğe çalıştığımdan farklı 1 sonuca varamadım güzel yapılmış fakat fazla uzun, başrol abla da iyi oynamış. o kdr üstüste düello, universe shift fln onların gereksinimini anlamadım ztn başta filmin numarasını anladık yani

film izleyerek batılı olmayınız
her film 1 propagandadır

Geri
Üst Alt