- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
mesajda herhangi bir siyasiSiyaset yasak!
mesaj yok
iyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesajda herhangi bir siyasiSiyaset yasak!
Propaganda yaparak batılı filmleri kötülemek de siyasettir.mesajda herhangi bir siyasi
mesaj yok
iyi forumlar
Ne tür istersinAcil film onerisi
romantik filmler dışında her şey olabilirNe tür istersin
İspanyol sinemasından filmler izledin mi hiç. Eğer izlemediysen el cuerpo filmini öneririm ya da contratiempo, the hidden face, La migliore offerta gibi diğer filmlere de bakabilirsin. Bunların hepsi psikolojik gerilim türünde filmler benimde hastası olduğum tür.romantik filmler dışında her şey olabilir
gerilim
bilimkurgu
öncelik
contratiempoyu yıllar evvel izlemiştim. diğerlerini ilk defa duyuyorum bakacağım üstat eyvallahİspanyol sinemasından filmler izledin mi hiç. Eğer izlemediysen el cuerpo filmini öneririm ya da contratiempo, the hidden face, La migliore offerta gibi diğer filmlere de bakabilirsin. Bunların hepsi psikolojik gerilim türünde filmler benimde hastası olduğum tür.
Antifeminist veya antikapitalist demek abartı olur. Woman condition'ı güzel enkapsüle ediyor diyelimEnteresan o film bayağı antifeminist ve antikapitalist bir film.
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

El cuerpoyu izledim iyiydi bayaİspanyol sinemasından filmler izledin mi hiç. Eğer izlemediysen el cuerpo filmini öneririm ya da contratiempo, the hidden face, La migliore offerta gibi diğer filmlere de bakabilirsin. Bunların hepsi psikolojik gerilim türünde filmler benimde hastası olduğum tür.
Sonda tahmin ettin mi yoksa ters köşe oldun mu?El cuerpoyu izledim iyiydi baya
Sonda tahmin ettin mi yoksa ters köşe oldun mu?
Ispanyol sineması bu tarz filmlerde baya iyi senaryo bakimindan çok fazla saglam filmleri var.Tahmin edebilen yoktur yaw. Zaten sırf ters köşe yaptırmak için senaryoyu çok zorlamislar.
Bildiğin feminizmin ancak kapitalizmin ona verdiği konfor alanında yaygara koparmaktan başka birşey olmadığını anlatıyor.Antifeminist veya antikapitalist demek abartı olur. Woman condition'ı güzel enkapsüle ediyor diyelim