İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

romantik filmler dışında her şey olabilir
gerilim
bilimkurgu

öncelik
İspanyol sinemasından filmler izledin mi hiç. Eğer izlemediysen el cuerpo filmini öneririm ya da contratiempo, the hidden face, La migliore offerta gibi diğer filmlere de bakabilirsin. Bunların hepsi psikolojik gerilim türünde filmler benimde hastası olduğum tür.

İspanyol sinemasından filmler izledin mi hiç. Eğer izlemediysen el cuerpo filmini öneririm ya da contratiempo, the hidden face, La migliore offerta gibi diğer filmlere de bakabilirsin. Bunların hepsi psikolojik gerilim türünde filmler benimde hastası olduğum tür.
contratiempoyu yıllar evvel izlemiştim. diğerlerini ilk defa duyuyorum bakacağım üstat eyvallah

Çocuğunuz ile izlemelik 30 dk civarı bir süresi olan şahaser

Çocuk Köstebek Tilki ve At

0-the_boy_the_mole_the_fox_logolu.jpg

kitabı da vardır onu da ayrıca okuyabilirsiniz.

amazon linki 500 lira
kitap yurdu 140 lira

El cuerpoyu izledim iyiydi baya

Film 10 numara olmasa da, güzel. (Ama biz Sigourney Weaver hastasıyız.)

copycat.webp

Antifeminist veya antikapitalist demek abartı olur. Woman condition'ı güzel enkapsüle ediyor diyelim
Bildiğin feminizmin ancak kapitalizmin ona verdiği konfor alanında yaygara koparmaktan başka birşey olmadığını anlatıyor.

İdealleri uğruna feminist bir tiyatroda naralar keserken para için reklam filminde çalışarak reva gördüğü sömürülen köyden şehre yeni gelmiş orta alt sınıf hayatına hapsolarak. Gerçek mücadelenin ne olduğunu ayyayı konyayı görerek anlıyor.

SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her Şey Her Yerde Aynı Anda
Kesinlikle bitirilmeyi hak etmeyen film ama ileri sara sara bitirdim. Dövüş sahneleri nefret ettigim Jackie Chan tarzı hatta daha da iğrenç hali. Nasıl oskar almış inanilmaz.

Geri
Üst Alt