İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Geçen gün netflixte gezerken afişinde uzak doğulu bir kadının olduğu bir film vardı. Konusu da batılılar Çin'e gidiyor ve Çin'de mitolojik yaratıklara karşı savaş vardı o sırada, çin Seddi filan da içeriyor muydu emin değilim sonra izleyim demiştim, böyle bir şeydi. Hangi film bu ya bulamadım bilen var mı?

5Mv9iPqnXntIufHcxl743WlMffG.jpg

Yurrrriii BOYKA!

:tbr:

7.0/10

MV5BMWYwMzNkOWEtNjA3YS00YjE5LTlkMjYtMmRjMjExNjA1NDM0XkEyXkFqcGdeQXVyMjM4NTM5NDY@._V1_.jpg

Finlandiyalı John Wick. Mantık çerçevesinde değerlendirmeden izlerseniz keyifli film. 6.5/10

0603895.jpg

Kendi türünde tam bir başyapıt. 8.5/10

MV5BOTliNDE4ODQtODg3Zi00MGIwLWIwZmItNjQ0YjEzMjdiMWEyXkEyXkFqcGdeQXVyMjY5ODI4NDk@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Tipik katilden kaçmalı hayatta kalma filmi. Konusu covid-19 pandemisiyle doğrudan ilgili ve pandemi döneminde geçiyor. O yönden ilginç. İzlenebilir. 6.5/10

Geçen gün netflixte gezerken afişinde uzak doğulu bir kadının olduğu bir film vardı. Konusu da batılılar Çin'e gidiyor ve Çin'de mitolojik yaratıklara karşı savaş vardı o sırada, çin Seddi filan da içeriyor muydu emin değilim sonra izleyim demiştim, böyle bir şeydi. Hangi film bu ya bulamadım bilen var mı?
Matt Damon filmi olmali.

Geri
Üst Alt