İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

The wolf of wallstreet yeni bir film degil bu sıra izleme fırsatı buldum fena bir film değil 7 en az belki 8 veririm iyi zaman geçirmelik

Bu arada sen izlemişmiydin izlemediysen öneriyorum suç komedi denilebilir türe :asd: @Umut Işık

F76830D4-EBE0-4B01-B87F-7869689857FA.webp

köy evinde kendi imkanlarıyla gelecekten haber veren bir cihaz yapan iki genç kızın 2. dunya savaşının seyrini degistirmesini anlatan bir film. alternatif tarih hikayelerini sevdigim icin izledim ama baya kotu cıktı. hikaye ve karakterler hic inandirici degil. bir de yonetmen sınav kagıdına bildigi her seyi yazan ogrenci gibi bildigi butun teknik numaraları uygulamıs. siyah beyaz, 16 mm, found footage, add grain, muzikler, luzumsuz şarap içme sahneleri falan filan tam bir ogrenci filmi olmus. bu arada butun guzel sanatlar yetenek sınavı ile ogrenci alırken sinema televizyon bolumunun yetenek sınavı yapmaması sacma degil mi yav?

Beekeeper
John Wick tarzi. Deli gibi abartma var ama izlenir. John Wick degil de Nobody miydi neydi ona daha cok benziyor.

Kar Kardeşliği güzel ama tok karna izlemeyin. Kusabilirsiniz. Çok rahatsız edici sahneler vardı.

E8E633EA-0235-4E00-A09D-C57A75CD4DBE.webp

birinci filmin kaldıgı yerden devam ediyor. daha çok tüfek kullanmaya başlamaları güzel. musketeer dedigin adam tufek kullanır. muhtemel bir ucuncu filme acık kapı bırakmak icin hikayenin sonunu biraz degistirmisler ama diger 3 silahsorler filmlerine nazaran basarılı bir uyarlama.

hayatta kalma filmleri severim onerisi olan varsa alirim

MV5BMzA5MjNjODEtOWYxYi00OTdmLTlhNTAtN2VhMTMxNWJjM2ZmXkEyXkFqcGdeQXVyMzY0MTE3NzU@._V1_.jpg

POLAR : John Wick tarzı bir film. Güzel vakit geçirtir. 7/10

MV5BNGQ3MGZjMDEtN2Q0OC00ODJkLThjYjAtOWU5MWI4MjA3ZTM1XkEyXkFqcGdeQXVyMzExODEzNDA@._V1_.jpg

COPSHOP : Tarz olarak, 90'ların klasikleşmiş polisiye aksiyon filmleri stilinde bir yapım. Tarzı sevenler filmi de sever. 7/10

MV5BN2JjODFlYjktMmYwYy00ZDdmLWIwMWEtYWE3MzViZGMyZTJiXkEyXkFqcGdeQXVyMjExMTEzODU@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

RIVER WILD : Ormanda katilden kaçış temalı gerilim filmi. Fena değil. İzlenebilir. 6.5/10

Geri
Üst Alt