- 27 Ocak 2010
- 59.363
- 30.962
- 3.523
Bayramda şeker toplamaya çıkmadım filmizledim üstadÜstat nasıl bu kadar çok film izliyebiliyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayramda şeker toplamaya çıkmadım filmizledim üstadÜstat nasıl bu kadar çok film izliyebiliyon
Bilhassa şu tarz filmleri sevenler izlemeli demeyeceğim, direkt izlemeyen kalmasın diyeceğim.
İz bırakan bir film olmakla birlikte akılda kalan bir çok sahne ve replik de var.
Favori repliğim; Bir erkek her şeyini değiştirebilir.
Yüzünü, evini, ailesini, kız arkadaşını, dinini, tanrısını…
Yine de değiştiremeyeceği bir şey var
tutkularını değiştiremez!
İyi seyirler.
filmi, kismen - ikonik kult anime *akira'ya benzetmistim.Üç arkadaş başlarına gelen olaydan sonra süper güçlere sahip olur. Güçlerini kontrol etmeye ve geliştirmeye çalışırlar...
Filmin ilk yarısı aşırı eğlenceli sonrası gereksiz kasvet ve olaylar. Spoiler vermeyim. Çerezlik keyifli birşey arıyorsanız izlenir mutlaka en azından yarisina kadar.
İlk yarısı 8/10
İkinci yarısı 5/10
![]()

Benide sarmadi yenisi.Ekli dosyayı görüntüle 251413
30 yıl sonra serinin yeni filmi gelmis. cok sevdigim bir seri degildi. cehennem silahlarının hatta rush hourların dahi altındadır bence. yine de meraktan izledim. ilk 3 film gibi vasat bu da. yine de eski yuzleri hatırlamak iyi oldu. ozellikle kuzen balki'yi yeniden gormek mutlu etti. aksiyon olarak da mizah olarak da ilk 3 filme birebir sadık kalınmış. sanki 2024'de degil de 90'larda ilk 3 filmden hemen sonra cekilmis gibi.

Bilhassa şu tarz filmleri sevenler izlemeli demeyeceğim, direkt izlemeyen kalmasın diyeceğim.
İz bırakan bir film olmakla birlikte akılda kalan bir çok sahne ve replik de var.
Favori repliğim; Bir erkek her şeyini değiştirebilir.
Yüzünü, evini, ailesini, kız arkadaşını, dinini, tanrısını…
Yine de değiştiremeyeceği bir şey var
tutkularını değiştiremez!
İyi seyirler.

Bunu da izlemiştim üstad. Adamlar karakteri adeta yaşıyor.![]()
Aynı yıl çıkan başka bir başyapıt.
Javier Bardem![]()