Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahredici bir haber. Baya sevdiğim kafası kırık bir sanatçıyı. Üniversite zamanlarında üstüne az çalışma yapmadım.
Üzüldüm be, çok farklı bir kafa vardı bu adamda. Twin Peaks giriş müziği dramatik bir şekilde çalıyor zihnimde..Kral ölmüş
Allahtan rahmet dilerken eserlerinden ötürü teşekkür ediyoruz #Rip
Geçtiğimiz senelerde o müziklerin bestecisi Angelo Badalamenti de vefat etmişti.Üzüldüm be, çok farklı bir kafa vardı bu adamda. Twin Peaks giriş müziği dramatik bir şekilde çalıyor zihnimde..
Baba bedenen gitselerde ruhen varolacak çok şey bıraktılar. Rabbim hepimize böyle vedalar nasip etsinGeçtiğimiz senelerde o müziklerin bestecisi Angelo Badalamenti de vefat etmişti.
3. ya da 4. bölümün sonu
tam bu nasıl linç dizisi yaw derken birden bire başlıyan mütiş bir sahne
efsoid shit.
Bende Avengers serisi bitirdim.İzleyeceğimiz film kalmadı. Venom gibi saçma sapan filmler çekiliyor hala. Nasıl seri olarak çekildi onuda anlamadım. Artık animasyonlara filan bakıyorum yada anime. Sarmıyor gerçi ama. Kungfu Panda izlemeye başladım.

Animasyon mu Levent abi.?Bende Avengers serisi bitirdim.![]()
Animasyondan farkı yok CGI oluncaAnimasyon mu Levent abi.?![]()
Tavsiye ederim Kung fu panda,buz devri filan güzel animasyonlar. Bu arada izlemediysen eğer mortal kombatın da 1-2 olarak çekilen animasyonlar var. Yıllarca bize Scorpion’u kötü gösterdiler ama hakkını vermişler.Animasyondan farkı yok CGI olunca![]()
Hepsini izledim oğlandan dolayı izlemediğimiz animasyon kalmadıTavsiye ederim Kung fu panda,buz devri filan güzel animasyonlar. Bu arada izlemediysen eğer mortal kombatın da 1-2 olarak çekilen animasyonlar var. Yıllarca bize Scorpion’u kötü gösterdiler ama hakkını vermişler.
Bu 1 diğeri de harika.Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge
Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!m.sinemalar.com

Sabaha kadar işteyiz. Zaman geçmiyor film önerin gençler. Beğendiklerimizi izleriz.