İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

2019 yapımı Joker i izledim efsane bir film. Dün de 2024 Joker i izledim Lady Gaga oynuyor o da kestane:love:

İzleyeceğimiz film kalmadı. Venom gibi saçma sapan filmler çekiliyor hala. Nasıl seri olarak çekildi onuda anlamadım. Artık animasyonlara filan bakıyorum yada anime. Sarmıyor gerçi ama. Kungfu Panda izlemeye başladım.

3. ya da 4. bölümün sonu
tam bu nasıl linç dizisi yaw derken birden bire başlıyan mütiş bir sahne
efsoid shit.

Bu adam 90'ların başında 80'lerden süregelen pembe dizi akımını bitirdi bu diziyle. Sinematik, karmaşık ve felsefik anlatımı polisiyeyle birleştirip farklı işlerle de başarılı olunabileceğini kanıtlamıştı. Bunun ardılı bu temada bir sürü ekol dizi çıktı. X Files'tan Lost'a kadar uzayan bir liste görmüştüm. TV dizilerinde kırılmayı yaratan dizi bu ama.

Animasyondan farkı yok CGI olunca :D
Tavsiye ederim Kung fu panda,buz devri filan güzel animasyonlar. Bu arada izlemediysen eğer mortal kombatın da 1-2 olarak çekilen animasyonlar var. Yıllarca bize Scorpion’u kötü gösterdiler ama hakkını vermişler.
Bu 1 diğeri de harika.

Tavsiye ederim Kung fu panda,buz devri filan güzel animasyonlar. Bu arada izlemediysen eğer mortal kombatın da 1-2 olarak çekilen animasyonlar var. Yıllarca bize Scorpion’u kötü gösterdiler ama hakkını vermişler.
Bu 1 diğeri de harika.
Hepsini izledim oğlandan dolayı izlemediğimiz animasyon kalmadı :asd:

images

#superb

Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman önce forumun futbol bölümüne yazmayı kestim fakat sinema, dizi, teknoloji gibi konuları kapsam dışı bırakmıştım. Özellikle bu konu başlığı altında nitelikli paylaşımlar yapan saygıdeğer üyeleri görmekte ve konuyu takip etmekteydim.

Velhasılkelam uzun zaman sonra yazma luzumu görmeme sebep olan dünya sinemasının en büyük yönetmenlerinden değerli üstad David Lynch'in aramızdan ayrılışı hadisesine atıf yapan sevgili @Hayri Cund ve @Mert S. Yüksel renkdaşların duyarlılığı oldu. Bende konuya kayıtsız kalamayacağım.

Lynch'i ilk olarak Twin Peeks serisi ile tanımış sevmiş bir kardeşiniz olarak büyük üstadı onun kader arkadaşı Angelo Badalamenti üstadın başyapıtıyla anmayı uygun buldum. Sinemayı şahsıma sevdirdiğin için şükranlarımla, hoşçakal David Lynch.

Sabaha kadar işteyiz. Zaman geçmiyor film önerin gençler. Beğendiklerimizi izleriz.

@Halit Bozkurt , sevgili halit , - found footage *tur'e uzak degilsen,
blair cadisi ile beraber tepe 3 filmim den biridir *tur baglaminda
<->
troll hunter (2010) .

son yillarda bu turde en keyif aldigim ise ; as above so below filmidir .

nacizane dusuncem , genel korku janra filmleri , ozellikle gece izlemesi daha keyifli -bence- .

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt