İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

İzleyin, izlettirin.

sevgili aziz , - shudder filmlerinin yeri bende ayridir .

bahsini ettigin film - yonetmeni okuno'nun yanilmiyorsam uzun metraj ilk filmi .
kendisine nacizane kisa filmler den asinayim < - > v.h.s 94 filminde - > storm drain segmenti ile benden tam not almisti .

watcher filminin ^basrolune de gecmiste bu baslikta 2 defa degindigim oldu . begendigim bir oyuncudur. maika monroe.
en begendigim isleri ; it follows ve the guest filmleridir . her ikisine de detaylica bu baslik altinda deginmistim.

watcher filmi kisik ates psikolojik gerilim turu bir filme benziyor . sevdigim bir turdur .filmin hikayesinin romanya da gecmesi de farkli bir detay kanimca .

izleyeni mutlak vardir,
yazmisken bir de film onerisi yapayim nostaljik, 80lerden kult is ; body double. brian de palma ustadin altin doneminden.

saygi ve selamlar .

sevgili aziz , - shudder filmlerinin yeri bende ayridir .

bahsini ettigin film - yonetmeni okuno'nun yanilmiyorsam uzun metraj ilk filmi .
kendisine nacizane kisa filmler den asinayim < - > v.h.s 94 filminde - > storm drain segmenti ile benden tam not almisti .

watcher filminin ^basrolune de gecmiste bu baslikta 2 defa degindigim oldu . begendigim bir oyuncudur. maika monroe.
en begendigim isleri ; it follows ve the guest filmleridir . her ikisine de detaylica bu baslik altinda deginmistim.

watcher filmi kisik ates psikolojik gerilim turu bir filme benziyor . sevdigim bir turdur .filmin hikayesinin romanya da gecmesi de farkli bir detay kanimca .

izleyeni mutlak vardir,
yazmisken bir de film onerisi yapayim nostaljik, 80lerden kult is ; body double. brian de palma ustadin altin doneminden.

saygi ve selamlar .

Suatım film tadında 1 dk bile fazladan uzatılmamış, konu güzel izleyiciyi çekiyor, son dönemlerde izlediğim en iyi filmdi

Suatım film tadında 1 dk bile fazladan uzatılmamış, konu güzel izleyiciyi çekiyor, son dönemlerde izlediğim en iyi filmdi
kalemine saglik. zaten onceki mesajini okur okumaz listeme aldim .
^ korku janrasi genis kapsamli dallara evrildiginden -film izlemeye vakit ayirdigim da oncelikli tuttugum ^janra dir .

janra ozelinde son yillarda ^yenilikci buldugum film ; it follows du .

diger yandan ,bir suredir found footage tur den bir kac film izledim . australya sinemasindan ; the tunnel. saglam bir filmdi .

saygi ve selamlar .

kalemine saglik. zaten onceki mesajini okur okumaz listeme aldim .
^ korku janrasi genis kapsamli dallara evrildiginden -film izlemeye vakit ayirdigim da oncelikli tuttugum ^janra dir .

janra ozelinde son yillarda ^yenilikci buldugum film ; it follows du .

diger yandan ,bir suredir found footage tur den bir kac film izledim . australya sinemasindan ; the tunnel. saglam bir filmdi .

saygi ve selamlar .

Baba The Watcher diye bir dizi var geçenlerde de onu bitirmiştim, bu tarz bir konu yine listeye eklenebilir. Ben böyle filmleri çok seviyorum. The Tunnel e bakayım bende cansın 😍

Baba ^The Watcher diye bir dizi var geçenlerde de onu bitirmiştim, bu tarz bir konu yine listeye eklenebilir. Ben böyle filmleri çok seviyorum. The Tunnel e bakayım bende cansın 😍
^the watcher , su naomi nin oynadigi dizi di mi ? .
yabanci dizilere bayagidir ara vermistim . ^janra olarak bu baglamda en son japon dizisi izlemistim - ju on ; origins(2020) .

naomi nin the ring (remake) saglam bir filmdi. remake olayini cok iyi kotarmislar .
yazmisken, uzakdogu ozelinde ; japon ve guney kore sinemasin dan bu janra da 2 film yazayim ; guney kore den the wailing .cok begendigim bir filmdi. farkli bir havasi vardi .

japonlarin filmi ise bold kult bir film eskilerden ; cure (97yapim) . <- sayet vaktin olursa bu filmi oncelikle izlemeni oneririm.
- watcher filmini izledigini belirttigin den , kisik ates / slow burn filmlere asina oldugunu dusundum. belki ilgini cekebilir.
velhasil, cure filmi kisik ates minimal tarziyla psikolojik gerilim turun de cok saglam bir filmdir. gecmiste baslikta filmden bahsetmistim - denk gelmedigini dusundugum den yinelemek istedim.

son olarak,
the tunnel filmi foundfootage albenili geliyorsa izle derim. diger turlu ^yarida bile kapatma ihtimali mevcut.
foundfootage tur de saglam yapimlar elbette mevcut . < blair zaten bayrak tasiyani . tur dolayli dunya sinemasi genelin de tuttugum kimi filmler mevcut. ture ilgiliysen bi ara yazarim devamini .

saygi ve selamlar.

Film değil ama netflix yapımı yaratılan ne manyak bir yapimmis yaw ..
Baştan soyleyeyim bazılarını pek sarmayacak çok keskin bir dizi

Nosferatu (Eggers) bir korku filminden cok bir ask hikayesi sanki. Nedense bana Notre Dame'in Kamburu, Guzel ve Cirkin, Operadaki Hayalet'i hatirlatti. Johnny Depp'in kizi Lily Rose icin babasi gibi iyi bir aktor olacak diyebilirim. Cogu kisi ya babasina ya anasina benzer. Bu kizin yuzu tam ikisinin ortasi olmus.

Bastollerde ayrica Bill Skarsgaard ve filme asiri drama katan bir William Defoe da var. 7/10.

bu filmin sonunu böyle yazan senaristinden yönetmenine hepsinin
sami'cim hic hatirlatma . filmi son sahnesine kadar bayagi begenmistim , ki , finali farkli olsaydi ; birden fazla izlemek istedigim filmlerim arasina ilistirecektim. haliyle yapmadim .

bu arada filmin dizisi de mevcut .

@Arif Doğan Karakaya nacizane , w defoe ustadin oldugu her film izlemeden tarafim adina 1-0 baslar.
ayrica, sevgili @Hayri Cund da defoe ustadi sever diye biliyorum . :hat:
yeni nos'u izlemedim. bi ara bakacagim,, yonetmeni cok tuttugum bir isimdir.

@Hüsnü Ayabakan yaratilan dizisi listemde mevcut. henuz bakmaya vakit olmadi. saglam bir kadrosu var. iyi hatirlattin . :hat:

saygi ve selamlar .

sevmemek elde mi suat abi
KRAL bir aktör
kesinlikle. yer aldigi her sahneyi buyuten devasa bir oyuncu .
bu arada hayri'cim - wild at heart filmini izledin mi ? - lync ustadin eseri .<->
bu filmde defoe ustadin 10 dakikalik solo resitali mevcuttu yanilmiyorsam. bobby peru rolunde aykiri villain olarak .
filmde, hafizam yaniltmiyorsa 10 dakika dan fazla bir sure almamisti . ancak biraktigi etki filmin muhabbeti gectiginde ister istemez hatirlanir . rolden once role girdigi ^tiplemesi dikkat cekiciydi .

saygi ve selamlar .

kesinlikle. yer aldigi her sahneyi buyuten devasa bir oyuncu .
bu arada hayri'cim - wild at heart filmini izledin mi ? - lync ustadin eseri .<->
bu filmde defoe ustadin 10 dakikalik solo resitali mevcuttu yanilmiyorsam. bobby peru rolunde aykiri villain olarak .
filmde, hafizam yaniltmiyorsa 10 dakika dan fazla bir sure almamisti . ancak biraktigi etki filmin muhabbeti gectiginde ister istemez hatirlanir . rolden once role girdigi ^tiplemesi dikkat cekiciydi .

saygi ve selamlar .

ewet abi hatta geçen ay izledim
başroldeki hanımı darladığı 1 sahne vardı
gerçekten efektif 1 sahne idi 😵‍💫

sami'cim hic hatirlatma . filmi son sahnesine kadar bayagi begenmistim , ki , finali farkli olsaydi ; birden fazla izlemek istedigim filmlerim arasina ilistirecektim. haliyle yapmadim .

bu arada filmin dizisi de mevcut .

@Arif Doğan Karakaya nacizane , w defoe ustadin oldugu her film izlemeden tarafim adina 1-0 baslar.
ayrica, sevgili @Hayri Cund da defoe ustadi sever diye biliyorum . :hat:
yeni nos'u izlemedim. bi ara bakacagim,, yonetmeni cok tuttugum bir isimdir.

@Hüsnü Ayabakan yaratilan dizisi listemde mevcut. henuz bakmaya vakit olmadi. saglam bir kadrosu var. iyi hatirlattin . :hat:

saygi ve selamlar .

Erkan Kolçak Kostendil döktürmüş resmen diğer oyuncular da çok iyiydi..Sadece Taner olmezin mucize doktordaki tavırları sergilemesi bayiyor bu deli dahi rolü üstüne yapıştı hep aynı mimikler ..
Spo olmasın diye yazmak istemiyorum adini ama eski bir yapımın çakması olduğunu da idda ediyorlar ben o yapımı izlemedim.. Sonuç olarak bir yerli yapıma göre üst düzey buldum ..

Erkan Kolçak Kostendil döktürmüş resmen diğer oyuncular da çok iyiydi..Sadece Taner olmezin mucize doktordaki tavırları sergilemesi bayiyor bu deli dahi rolü üstüne yapıştı hep aynı mimikler ..
Spo olmasın diye yazmak istemiyorum adini ama eski bir yapımın çakması olduğunu da idda ediyorlar ben o yapımı izlemedim.. Sonuç olarak bir yerli yapıma göre üst düzey buldum ..
kalemine saglik .

erkan'i ulan istanbul dan bugune izlerim. derinligi zengin bir oyuncu. tiyatro tarafi da ayri lezizdir nazarimda.

taner olmez'e ben ilk ; kayip sehir dizisinde denk gelmistim. oyunculugunu begenmistim . sonrasi ,
meshur medcezir dizisinde denk geldim - pozitif renkli bir rol yazilimiyla diziyi tasiyan isimler arasinda idi . daha sonra takip edemedim.

mucize doktor ~ performansi ; nacizane, hikayesi ana ekseni ^hastane^ olan dizileri izlemiyorum.
( ki , timucin esen'i de bu yuzden izleyemedim.cok begendigim bir oyuncudur ) . taner olmez'in ^dedigin dizi dolayli rolde kalmasina bir yorum getiremem .ancak sasirdigimi belirtebilirim. en son oynadigi filmi izleyecektim vakit bulamadim, ampute milli takimi hikayesi bir filmdi yanilmiyorsam .

^sonda dedigin ; sanki bi haber okumustum -yabanci bir yapimin yerli versiyonu deniliyordu . yaniliyor olabilirim .

bizim versiyonu izler izlemez geri donus yaparim . ayri basligi olmasi gereken bir dizi-bence.

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt