Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.640
- 109.468
- 4.878
Bu adamın nasıl bir külliyatı var ya film dizi çeke çeke bitiremiyorlarS.King kitabından uyarlama reis sondaki müzikte enfesti
Heralde bu aralar dizi şeklide mevcutmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamın nasıl bir külliyatı var ya film dizi çeke çeke bitiremiyorlarS.King kitabından uyarlama reis sondaki müzikte enfesti
Abi aman diyim dizisinden uzak durun.S.King kitabından uyarlama reis sondaki müzikte enfesti
Oppenheimer
Ellerinde bu kadar güzel bir malzeme var, canavar gibi bir bilim filmi yapabilirlermiş. Onun yerine adamlar 3 saatin yarısından fazlasını Komünizme harcamışlar. İzlerken dayanamayıp hay sokacam Komünizminize artık dedirttiler insana. Bir bakıyorsun Einstein'den Bohr'a, Fermi'den Heisenberg'e tarihin en büyük bilimadamları bir araya gelmiş ama adamlar takmışlar kafayı saçma salak bir muhabbete, o ondan şüpheleniyor, o onu fişliyor, öbürü berikini aşağı çekmeye çalışıyor heba etmişler resmen.
Koca Oppenheimer'ın bütün hayatını Komünizm dalgasından başka bir şey yokmuş gibi resmetmişler. Adamın nasıl bu seviyede bir bilimadamı haline geldiğine dair neredeyse hiçbir şey yok. Bir anda öğrencilikten doktorluğa atladı, oradan saniyesinde süper bilimadamı oldu. Bir de bence bombanın psikolojik etkilerini gösterirken adamdaki o korkunun giderek artmasını hiç resmedememişler. İlk bombadan sonra adam mutlu, heyecanlı. 2. bombadan hemen sonraki tepkisi yok. Bombalar atılmış, savaş bitmiş adam haliyle iyice gerginleşmiş ben ne yaptım dediği kısma atlamışlar. Bir tek bombanın test edildiği zamanki psikolojiyi verebilmişler.
Patlama sahnesi hariç tırt ama sahne güzel çekilmiş.Oppenheimer
Ellerinde bu kadar güzel bir malzeme var, canavar gibi bir bilim filmi yapabilirlermiş. Onun yerine adamlar 3 saatin yarısından fazlasını Komünizme harcamışlar. İzlerken dayanamayıp hay sokacam Komünizminize artık dedirttiler insana. Bir bakıyorsun Einstein'den Bohr'a, Fermi'den Heisenberg'e tarihin en büyük bilimadamları bir araya gelmiş ama adamlar takmışlar kafayı saçma salak bir muhabbete, o ondan şüpheleniyor, o onu fişliyor, öbürü berikini aşağı çekmeye çalışıyor heba etmişler resmen.
Koca Oppenheimer'ın bütün hayatını Komünizm dalgasından başka bir şey yokmuş gibi resmetmişler. Adamın nasıl bu seviyede bir bilimadamı haline geldiğine dair neredeyse hiçbir şey yok. Bir anda öğrencilikten doktorluğa atladı, oradan saniyesinde süper bilimadamı oldu. Bir de bence bombanın psikolojik etkilerini gösterirken adamdaki o korkunun giderek artmasını hiç resmedememişler. İlk bombadan sonra adam mutlu, heyecanlı. 2. bombadan hemen sonraki tepkisi yok. Bombalar atılmış, savaş bitmiş adam haliyle iyice gerginleşmiş ben ne yaptım dediği kısma atlamışlar. Bir tek bombanın test edildiği zamanki psikolojiyi verebilmişler.
Hiç sevmem ama dunkirk bu ucluden yine en iyisi ama o bile 1917 ya da batı cephesinde yeni birşey yok filmleri kadar iyi değilAynı fikirdeyim. Yeni çağın en büyük yönetmeni kabul edilen Christopher Nolan malesef Interstellar'dan sonra "ben ne yapsam oluyor" hatasına yenik düşerek kariyerinde bir duraklama devrine girdi. Dunkirk, Tenet ve Openheimer yine iyi filmler olsa da üstattan beklenen harikalığın altında kaldılar.
Ortalama bir savaş filmi olmayı büyük bütçesiyle ancak geçebilen Dunkirk, beyin yakmaya odaklanıpta zeka satmaya niyetlenilen ve film ögeleri geri planda kalan Tenet ve de son olarak çatala giderken direkten dönen top Openheimer.
Üstatdan bir an önce şovu, egoyu bırakıp dinamiklerine dönmesini temenni ediyorum.

sevgili osman , - ilk yazdigini ara ara bu baslikta nacizane degindim/dik , sevgili @Hayri Cund'un kulaklari cinlasin .bu harikulade simülasyon içerikli yapımlara denk geldim
özellikle alttaki alman yapımı uyarlandığı kitapla beraber matrixe baya bir ilham olmuş
![]()
![]()

goreceli elbette ~ jason'un en farkli buldugum isi ; redemption(2013) filmi . bu filmde ,klasik bold aksiyon tarzinin disina ciktigi bir rolde idi .![]()
çakma brus willis her zamanki dandik rolünde, gerçi biraz kendini bulmuş görünüyor
ilk 15 dklık basmakalıp skript ve dialogları saymaz isek geri kalanı epey sürükleyici bi film idi, tiplemeler ve ses efektleri başarılı