- 23 Ocak 2019
- 24.500
- 32.059
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Gravity.
Hala izlemeyenler varsa 10/8

Bu tarz filmleri izlemekten hoşlanan biri olarak, 3. filmin güzel bir final olduğunu düşünüyorum. Detayları zaten güzel yakalamışsın.the equalizer 3'u izledim . ozellikle sinematografisine bayildim .
<-bu baglamda -> italyan riviera'sin da cekilmesi ile film -daha izlemeden- benden arti puani kapmisti .
hikayeye giris sekansini oldukca basarili buldum,. sarap evine giris sahnesi ve sahnenin butunlugu bastan sona kamera cekim cok cok basarili duzenlenmis . keza, buna ilisik muzik secimi de nokta atisi olmus .
film italya guneyinde gectiginden ,
villain'lerin tiplemesi ve yazilimini ve buna ilisik sunulan dunyayi ^modernize edilmis -> godfather /sopranos dizisi karakterlerine ve havasina benzettim . agirlikli olarak orj italyan oyuncular ve buna ilisik aksan kullanilmasi filmdeki begendigim diger teknik detay di . bolge ozelinde ^duzeni , gundelik hayati vsyi denzel'in oynadigi karakterin gozunden an be an takip ediyoruz .
diger yandan , bu tur ^detaylar coppola ~ scorsese filmlerinde daha bilindik done'ler zannimca .
velhasil , nazarimda , ucleme ozelinde ozgun olani bu son filmdi .
eksik ve hava da kalan yani ne idi derseniz - dakota nin oynadigi karakter yazilimi . bu tur bir yazilima gerek yoktu bence.
efsane denzel ustadin karizmasi ve essiz oyunculugu dolayli filme puanim 10 / 7 . - teknik acidan, italya guneyi panaromik manzaralar ve cekimleri hatrina 10/ 7.5
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan
saygi ve selamlar .
Bu tarz filmleri izlemekten hoşlanan biri olarak, 3. filmin güzel bir final olduğunu düşünüyorum. Detayları zaten güzel yakalamışsın.
İlk film müthişti. 2. filmi de beğenmiştim, ancak çatışma ve dövüş kareografilerini çok saçma bulmuştum. Yani filmde Denzel rakiplerini sanki alalade sokak suçluları gibi hiçbir şekilde zorlanmadan alt ediyordu. Halbuki kendisi geçmişi, yetenekleri, tecrübesi ve eğitimi gibi sebeplerden kaynaklı ne kadar tehlikeliyse, karşısındaki kişilerin de o şekilde işlenmesi gerekiyordu. Ana karakter tabii ki her zaman kazanır, ancak CIA'nin Special Activities Division elemanlarını sayıca ve taktik açıdan dezavantajlı bir senaryoda bu kadar kolay alt edebilmesi ilk filmin gerçekçiliğine yakışmamıştı. İlk film bu konuda çok daha iyiydi. Sahnelerin çekimi için ex-veteranlardan pek bir danışmanlık alınmamış anladığım kadarıyla. 3 film daha dengeli olmuş saydığım konularda. 2. film kadar göze batmıyordu. İlk filme daha yakındı.

![]()
Seri bol kanlı 1 şekilde devam ediyor ewt.
Puanını hak ediyor.
Korku/gerilim diyince aklıma direkt gelen 3 film:sevgili melih , bencede puanini hak eden bir film ortaya cikmis .
diger yandan , kendimce bi noktayi da yazayim istedim ;
benim adima , ozellikle korku/horror janrasi ozelinde yeri ayri olan ^ikonik tony todd'un
bu filmde ve genel seri de yer almis olmasi -seriyi ve bu filmi izlemek icin- ayri bir neden di tarafim adina .
malesef _tony todd'u gecen senenin son aylarinda kaybettik . kendisi mide kanseri idi . <- >
filme de bu haliyle cikmis olmasi ve filmin kendisinin son performansi olmasi , filmi tarafim adina ayri bir yere tasiyor .
-olum bazli- filmdeki soyledigi ^replik sahnesini , ister istemez
filmi ve sahneyi tekrar izlerken hayranlari adina aci ve buruk bir tat birakir diye dusunuyorum .
bilumum sekilde ( kisa film uzun film , voic/seslendirme performanslari dahil ) 250 civari proje de yer almis olmasi
emek vermis , iz birakmis olmasi -ayri bir saygiyi hak ediyor .
yeri ayridir. ki , bana gore, en peak ve en essiz rolu ; meshur -candy man- filmindeki bold villain rolundeki
ust duzey performansiyla ,sadece kult filme degil genel janra'ya da adeta damga vurmustur .
keza , kendisinin ses tonu ise basli basina cok orijinaldir . <- bu baglamda -> aktorler arasinda en begendigim seslerde tepededir -> morgan freeman ve michael douglas'la beraber .
velhasil , bu vesileyle -
r.i.p tony todd .
saygi ve selamlar .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya ,@Hüsnü Ayabakan ,@Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Levent Kolpgün , @Taha Karadeniz , @Emir Sato , @Akın Sayman
onurcum , forumda -ilk donemler- sinema bolumumuz de yazmis oldugum filmlerdendir high tension / yuksek tansiyon.Korku/gerilim diyince aklıma direkt gelen 3 film:
-High Tension
-Eden Lake
-Saw