İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

sevgili @Kemal Özbaş ,

son muhabbet de konu basligina ilisik - asagidaki filmi - izledin mi ?
<- >

outside the wire .

saygi ve selamlar .

tuhaf gelebilir ama sebebini henüz idrak etmemiş olmakla beraber fakülte'nin benim için dünyanın en iyi filmlerinden biri olduğunu ifade etmem mümkün, her yıl en az 2 kere izlerim. toplam izleme sayım 30'u geçmiştir herhalde. en ince ayrıntılarına kadar filmdeki her bir karakter beynimde tek tek efsane konumuna yerleşmiş durumdadır
Mesajini oneri olarak kabul edip hanimla oturduk izledik. Ertesi aksam da Urban Legend izedik bu aksam da Candy Man. Guzel bir ucleme oldu diyelim. Thanks.

the playlist mini dizi serisi nasıl üstad izledin mi @Suat Kara
malesef izlemedim . isvec yapimi olan dizi mi ? - sayet o ise - muzikle ilgili bir konusu var gordugum kadariyla .

son donemlerde yabanci ^dizi izlemiyorum . su sira tvde bir iki dizi'm var onlari reklamsiz, uzatmasiz vs olarak youtube dan izlemeye calisiyorum . <-> esref ruya misal . bir de beklentimin yuksek oldugu bir dizi var onun baslamasini bekliyorum -burak aksak'in yazdigi .

saygi ve selamlar .

malesef izlemedim . isvec yapimi olan dizi mi ? - sayet o ise - muzikle ilgili bir konusu var gordugum kadariyla .

son donemlerde yabanci ^dizi izlemiyorum . su sira tvde bir iki dizi'm var onlari reklamsiz, uzatmasiz vs olarak youtube dan izlemeye calisiyorum . <-> esref ruya misal . bir de beklentimin yuksek oldugu bir dizi var onun baslamasini bekliyorum -burak aksak'in yazdigi .

saygi ve selamlar .
Spotify’in kurulusunu anlatan 6 bölümlük mini diziymiş netflix’te

Tavsiye etmislerdi de senin görüsünü de alayim demistim

Spotify’in kurulusunu anlatan 6 bölümlük mini diziymiş netflix’te

Tavsiye etmislerdi de senin görüsünü de alayim demistim
evet , dedigin minvalde bir konusu var . sevgili @Ata B. Oğuz belki izlemistir . ?

bu arada ,

^nordic bazli isleri genelde etkileyici bulurum . ancak hemen hemen izlediklerim -film- bazli idi .

misal , korku filmi bugune dek bu bolgeler den bir film izlemistim o da 1900lerin ilk donemleri takribi 1922 olmasi lazim. benjamin ustadin kult eseri ( haliyle siyah beyaz ve sessiz film familya dan ) .

bir de 2010 yapimi yonetmen andre ovredal'in mockumentary tarz filmi ; troll hunter .

saygi ve selamlar .

Adam gibi film yokmu kardeşim ne zmndır düzgün bi film izliyemedik (Movie yada)

@Hayri Cund bunları da izlemiş olabilirsin reis nedir durum?

Hah şimdi gördüm. Tumbad üzmez reis, Hint filmi olduğuna bakma gayet sarıcı. Nadir iyi Hint filmlerinden ki saysam 5 tane yok.

Geri
Üst Alt