İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Osimhen bizde kalmak için delleniyor modunda takıldığını kendinize inandırırsanız şu an “blood diamond” filmi tam sizlere göre.

Aktörü Osimhen miş gibi izleyin. Leo’da Dursun başghan

Gecen gece How To Train Your Dragon live action seyrettik. Animasyon halini birkac kez gormus olmama ragmen harika bir macera filmi. Gerard Butler abim Hiccup'in babasi rolunde iyi is cikarmis. 9.5/10.

images

başından sonuna aksion + armas'ın doğallığı

filmin özgün bir konusu olduğu söylenemez ama ihtiyacı da yok zaten

w. good watch

Ballerina'yı izledim de şu başrol karı irite ediyor beni, yeni bir angelina jolie yaratmaya calışıyorlarda bundan olmaz, mimik yok surat yok. Keanu reyiz ise yaşlanmış behzat ç gibi hareket ediyor bence bu evrenin bir an önce sonlanması lazım.

ulan afişi görüp dururdum saçma sapan romantik komedi dram vs gibi bişi sanıyordum
daha sonra filmden bi sahne görüp izlemiştim meğer arayıpta bulamadığım türden bi yapımmış. bunun etkisiylede olabilir fakat baya beğendim

IMG_6412.webp

top gun maverick'i de begenmemistim bunu da hic begenmedim. senaryo zaten yok. brad pitt dahil oyuncularin hicbiri rolune oturmamis. yaris sahneleri fena degil zaten filmin baska da bir iddiasi yok gibi. bilgisayar oyunlarindaki uzun videolari izler gibi izlenebilir. ford v ferrari araba yarisi filmlerinin zirvesindekini yerini daha uzun sure koruyacak gibi gorunuyor.

Geri
Üst Alt