- 31 Ağustos 2021
- 53.992
- 39.383
- 2.228
big lebowski
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
big lebowski
ben de yillardir he-man bekliyorum abuk subuk seyler yapiyorlarZaten onun için yeni biri lazım dedim. Eğer tutarsa devamı gelir. Gerçi Chris 50 civarı sanıyorum ama emin değilim.
Conan da en en sevdiğim türdür. Gerçi yıllarca Çelik Bilek'i bekliyorum veya Kaptan Swing
Ne kadar sevmediğim çizgi roman varsa yaptılar
Evet, B2F benim de sevdigim bir seri.bourne serisi ve back to the future serisi. ozellikle acip izlemem ama tvde veya ucakta denk gelirsem sonuna kadar izlemeden kapatamiyorum.
Yaw yeni Popeye filminde Jason Statham oynayacakmis. Asil travesti bu gibi.ben de yillardir he-man bekliyorum abuk subuk seyler yapiyorlar
Hosunuza gittigi icin tekrar tekrar izledigimiz filmleri veya dizileri burada paylasalim...
Oyle yapmislar.Arifcim bunları yazmaya kalksak liste çok uzun olur. Lakin güzel bir nokta yakaladın. Ayrı bir konu açmıştın ne oldu birleştirdiler mi burayla?
fena değildir
![]()
Ballerina'yı izledim de şu başrol karı irite ediyor beni, yeni bir angelina jolie yaratmaya calışıyorlarda bundan olmaz, mimik yok surat yok. Keanu reyiz ise yaşlanmış behzat ç gibi hareket ediyor bence bu evrenin bir an önce sonlanması lazım.
Yüz kaslarını dinlendirmek için güzel filmbig lebowski
Dandikti bence heis yaw
Yapma ya bende merakla bu filmi bekliyordum. Çok mu kötü?Ekli dosyayı görüntüle 294202
top gun maverick'i de begenmemistim bunu da hic begenmedim. senaryo zaten yok. brad pitt dahil oyuncularin hicbiri rolune oturmamis. yaris sahneleri fena degil zaten filmin baska da bir iddiasi yok gibi. bilgisayar oyunlarindaki uzun videolari izler gibi izlenebilir. ford v ferrari araba yarisi filmlerinin zirvesindekini yerini daha uzun sure koruyacak gibi gorunuyor.
Dizi olarak Sons Of Anarcy izledin mi reis?izleyecek dizi/film kalmadı maleseph
ben bi chernobyli izliyim 56. kez
F1'i yalayıp yutmuş birisiyseniz bazı yerlerde kafanız atabilir ama genel olarak film başarılı. Çekimleri olsun, müzikleri, atmosferi olsun gayet keyifli zaman geçirirsiniz. Gayet iyi bir film.Yapma ya bende merakla bu filmi bekliyordum. Çok mu kötü?
Bu kadar beğenmediğin filmi ardı ardına yapıştırmakla amaçladığın nedir reis?Dont Worry darling 1
The accountant 2 1.75
Ballerina 0.75
#Hc reviews
İnanilmaz iyi ya.ben bi chernobyli izliyim 56. kez
Bu kadar beğenmediğin filmi ardı ardına yapıştırmakla amaçladığın nedir reis?
Birde şu puanlama işini gol beklentisi yerine tekrar 10 luk sisteme mi çeksen. 2,5 ile çarp çarp zor oldu.
vasat idi heis... dandik 1 handmaid's tale gibiydiYapma ya bende merakla bu filmi bekliyordum. Çok mu kötü?
Rock bu rol için çok yaşlı. Avustralyalı kim?Konuşamıyordu ki replik versinler.
Geçen sene izleyeyim dedim " ulan çocukken beğendiğim film bu mu" dedim.
Şimdi şu Avustralyalı eleman oynayabilir veya yeni birini bulurlar ama diksiyonu iyi olmalı. Aslında the rock da oynayabilirdi