İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Zaten onun için yeni biri lazım dedim. Eğer tutarsa devamı gelir. Gerçi Chris 50 civarı sanıyorum ama emin değilim.
Conan da en en sevdiğim türdür. Gerçi yıllarca Çelik Bilek'i bekliyorum veya Kaptan Swing🤣🤣🤣
Ne kadar sevmediğim çizgi roman varsa yaptılar
ben de yillardir he-man bekliyorum abuk subuk seyler yapiyorlar

Bak bunlari unutmusum. Asil top of the list olmasi gerekenler.

1. Predator (ilki)
2. Tomb Raider (ilki)
3. Rocky 1-3
4. Rambo First Blood.

fena değildir

Los_cronocr%C3%ADmenes_-_afi%C5%9F.jpg

İnanılmaz bir mantık hatası yüzünden konsantre olamadığım bir filmdi. Benim notum bu hata sebebiyle malesef 2/10.
İlk Hector'u harekete geçiren ormandaki kızın orada olabilmesini zaman yolculuğu yapmış olan ikinci Hector sağlıyor. Yani zaman yolculuğu yapılmadan ilk zaman yolculuğu süreci başlayamıyor. Bu mantık hatası yüzünden senaryo kendi kendini bitiriyor.

Ballerina'yı izledim de şu başrol karı irite ediyor beni, yeni bir angelina jolie yaratmaya calışıyorlarda bundan olmaz, mimik yok surat yok. Keanu reyiz ise yaşlanmış behzat ç gibi hareket ediyor bence bu evrenin bir an önce sonlanması lazım.

Bir John Wick sever olarak bu yorumuna üzülerekte olsa katılmaktayım.

Dandikti bence heis yaw
Ekli dosyayı görüntüle 294202

top gun maverick'i de begenmemistim bunu da hic begenmedim. senaryo zaten yok. brad pitt dahil oyuncularin hicbiri rolune oturmamis. yaris sahneleri fena degil zaten filmin baska da bir iddiasi yok gibi. bilgisayar oyunlarindaki uzun videolari izler gibi izlenebilir. ford v ferrari araba yarisi filmlerinin zirvesindekini yerini daha uzun sure koruyacak gibi gorunuyor.
Yapma ya bende merakla bu filmi bekliyordum. Çok mu kötü?

Yapma ya bende merakla bu filmi bekliyordum. Çok mu kötü?
F1'i yalayıp yutmuş birisiyseniz bazı yerlerde kafanız atabilir ama genel olarak film başarılı. Çekimleri olsun, müzikleri, atmosferi olsun gayet keyifli zaman geçirirsiniz. Gayet iyi bir film.

Bana sorarsanız, sadece Hans Zimmer için bile tekrar tekrar izlerim. :)

Dont Worry darling 1
The accountant 2 1.75
Ballerina 0.75

#Hc reviews
Bu kadar beğenmediğin filmi ardı ardına yapıştırmakla amaçladığın nedir reis?

Birde şu puanlama işini gol beklentisi yerine tekrar 10 luk sisteme mi çeksen. 2,5 ile çarp çarp zor oldu.

Bu kadar beğenmediğin filmi ardı ardına yapıştırmakla amaçladığın nedir reis?

Birde şu puanlama işini gol beklentisi yerine tekrar 10 luk sisteme mi çeksen. 2,5 ile çarp çarp zor oldu.

Nası yani
İzlediğimiz filmlere pts verdiğimiz bir başlık neticede

Konuşamıyordu ki replik versinler.
Geçen sene izleyeyim dedim " ulan çocukken beğendiğim film bu mu" dedim.
Şimdi şu Avustralyalı eleman oynayabilir veya yeni birini bulurlar ama diksiyonu iyi olmalı. Aslında the rock da oynayabilirdi
Rock bu rol için çok yaşlı. Avustralyalı kim?

Geri
Üst Alt