İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Uzun zamandır arşivimde bekleyen Lost Highway ve Mulholland Dr. 'yi birer gün arayla izledim. İki filmde tarz olarak birbirine benziyor. Beğenenler olur beğenmeyenler de olur fakat yakın zamanda aramızdan ayrılan David Lynch kafası hakikatten çok farklı çalışan bir adam. Özgün, farklı bir üslup, farklı bir anlatım orijinal. Bitirdikten sonra düşündüren filmleri çok severim. Herkesin kendince bir yorum yapması da bu filmleri farklı yapıyor. Bu arada favorim Lost Highway, karakterin erkek olması o psikolojiye girmemin daha da kolay olması ile ilgili olabilir..

Taylor Kitsch demişken hakkı yenmiş bir macera filmini paylaşayım. IMDB notuna bakmayın. Bütçesi rekor yükseklikteki bir film olduğu için beklentiler çok büyüktü. Bir Star Wars başarısı beklediler olmayınca düşük notla protesto edildi. Beklentiye girmeyenler için gayet iyidir.

Bu ailece izlemelik, fantastik - macera filminin nezdimde notu 8/10.

Abi yerli yeni filmlerin kalitesi inanilmaz düşmüş ya 3 tane film gezdim 10. dakikalarinda kapattim

Rezalet

ihtiyar 60 yaşında bi dayıya abaza rolü vermişler buna da gülmemizi bekliyorlar
sana Fasulye izle demedik mi

186834.jpg

IMG_6532.webp

parodi tarzi komedi filmlerinin modasi geceli baya oluyor. bu tarz 80'lerde top secret ve airplane ile zirve yapmisti sonra internet cikinca ucuz komedinin adresi internet oldu. o yuzden cesur bir deneme diyebiliriz. espri guldurme orani 60/40 gibi. daha once komedisi var miydi hatirlamiyorum ama liam neeson beklenmedik sekilde role iyi oturmus. ben sahsen austin powers serisini ciplak silah serisine gore daha komik bulurum ama bu film de orijinal ciplak silah standardinin altinda degil.

Geri
Üst Alt