- 14 Ocak 2009
- 6.939
- 7.384
- 1.793
Ekin sen neyin peşindesin? Konan beğendiremedik yaw. O yakışıklı, bu yakışıklı İlyas Salman mı oynasın Conan'ıchris hemsworth'u mu diyorsun? o da fazla yakisikli bence conan tipi icin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekin sen neyin peşindesin? Konan beğendiremedik yaw. O yakışıklı, bu yakışıklı İlyas Salman mı oynasın Conan'ıchris hemsworth'u mu diyorsun? o da fazla yakisikli bence conan tipi icin.
Onu demiyom espriydi. Senin beğendiğin filmler genelde benimde beğendiklerim çıkıyor. O sebeple 10 luk sistemden puanlasan dediydim öylesine reisNası yani
İzlediğimiz filmlere pts verdiğimiz bir başlık neticede
Kimdi o baltalı çocuk. Yine unuttum ismini. Sorry çekiçli çocukRock bu rol için çok yaşlı. Avustralyalı kim?
Ekli dosyayı görüntüle 296713
Oyunculukların sağlam olduğu, gerçek hayat öyküsünden uyarlanmış; izledikten sonra nefes almanızın zorlaştığı, İsveç yapımı bir filmle karşınıza geldim. Sheakspeare'in de dediği gibi "cehennem boş; bütün şeytanlar burada"
seveni elbet vardir da bence kotu. pist uzerinde gecen sahneler iyi. arabadan inip yayan yurumeye basladiklarinda kayda deger herhangi birsey olmuyor. cok eften puften mevzular uzerinde donuyor.Yapma ya bende merakla bu filmi bekliyordum. Çok mu kötü?
Taylor Kitsch
Izledikten sonra film kritigini beklerim hocamReis reklamı çok iyi yaptın, seve seve izleriz.
Onu beğenmez yakışıklı diye. Bu arada Taylor reis güzel jöndür fakat gişe yapan filmi neredeyse olmadı. Rol kabiliyeti daha iyi olsa aslında yükselebilirdi. Hep problemli isyankar jön rolleri aldı durdu. Neyse.Taylor Kitsch
sana Fasulye izle demedik miAbi yerli yeni filmlerin kalitesi inanilmaz düşmüş ya 3 tane film gezdim 10. dakikalarinda kapattim
Rezalet
ihtiyar 60 yaşında bi dayıya abaza rolü vermişler buna da gülmemizi bekliyorlar
Üstad 240p o dasana Fasulye izle demedik mi
güzel ...film...Üstad 240p o da