İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Thunderbolts: New Avengers

Oldukça beğenildiği söyleniyor ama iyice zıvanadan çıkan MCU'nun tüy diktiği film olmuş bence. Karakterlerin hiçbiri tatmin edici değil, hele Sentry facia resmen. Uzaydan gelen Thanos yanında Groot'un yanındaki Rakun kalır o derece sınırsız güç var. Natasha'dan sonra gelen ajan tipi de Yelena olmamalıydı. 3/10

Izlemeye cekiniyordum. Belki biraz daha beklerim.
Gladyatoru kult bir film ,begendigin bir film olarak hatirlamak istiyorsan hakikaten izleme.

Denzel falan var diye dedim ilki kadar olmaz ama yapmislardir bir sey dedim. 10 gunde cekmisler desen inanirim. O derece kotu.

Gladyatoru kult bir film ,begendigin bir film olarak hatirlamak istiyorsan hakikaten izleme.

Denzel falan var diye dedim ilki kadar olmaz ama yapmislardir bir sey dedim. 10 gunde cekmisler desen inanirim. O derece kotu.
Top 5 filmim arasindadir. "At my signal unleash hell!" Gibi bir replik kac tane filmde var?

Izlemeye cekiniyordum. Belki biraz daha beklerim.
Çekilmemesi gereken bir filmdi. İlk filmin efsanesini devam filmiyle zedelemişler. Bazı filmleri devam filmiyle zorlamamak lazım.

Örneğin Hangover. Devam filmleri olmasa bir sinema tarihi komedi efsanesi olarak kalacaktı.

(...) hele Sentry facia resmen. Uzaydan gelen Thanos yanında Groot'un yanındaki Rakun kalır o derece sınırsız güç var.

yok ya hu
sentry'e orada rakip olan grup sokak düzeyiydi

thanos sentry'i her türlü pert eder. gölgeleme/battlefield removal fln hiçbi işe yaramaz thanos'a karşı

yok ya hu
sentry'e orada rakip olan grup sokak düzeyiydi

thanos sentry'i her türlü pert eder. gölgeleme/battlefield removal fln hiçbi işe yaramaz thanos'a karşı
Çizgi romanlar ve bu arkadaşların oradaki güç sıralaması konusunda bilgim yok açıkçası renktaş ama ekrana yansıtılanda Sentry tanrı modundaydı gibi sanki. Tek darbe almadı film boyunca. Sonuç olarak Marvel çok bozmuş yahu

Çizgi romanlar ve bu arkadaşların oradaki güç sıralaması konusunda bilgim yok açıkçası renktaş ama ekrana yansıtılanda Sentry tanrı modundaydı gibi sanki. Tek darbe almadı film boyunca. Sonuç olarak Marvel çok bozmuş yahu

evet heis filmde öyle gözüktü çünkü thunderbolts saçma bi eşleşme sentry için

belirttiğim üzre thanos veya silver surfer tarzı kozmik düzey hatta icaris tarzı yıldızsal düzey birinin karşısında öyle tanrı gibi takılamaz

Oyunculuk sırıtsada meclis ortamını ve milletvekillerinin durumunu çok güzel göstermişler.
10/6
illegal-hayatlar-meclis.webp

AfterLife serisinden bir kesit.

Dizi film izleyebilme özelliğimi kaybettim ne açsam 10 dakika bakıp kapatıyorum, hiç bir şey sarmaz oldu. Bir ara gaza geldim xbox aldım 10 gün oynadım saldım cihazı yeğenlere verdim.

Hiçbir beklentim olmadan açtım, izledim. Biraz çatışma, biraz kavga, aksiyon olsun yeter dedim. Bunların hepsi vardı gayette güzeldi ama filmin sonunda Billy Darley, Nick Hume 'a bir şey dedi. Bende ışıklar yandı. Kesinlikle hayat felsefemdir. İzlediğim en iyi filmlerden biridir. İz bıraktı, kaç kez izledim, bilmiyorum.. Teşekkürler Billy.

superman de f1 de jurasic world düşmüş nete hangisini izlemeliyim diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt