İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

IMG_7242.webp

asiri hassas bir kulagi olan ve bu yetenegi sayesinde gunduz piyano akordu, gece kasa soygunu yapan bir adamin hikayesini anlatan suc/dram filmi. ilginc konusu ile izletiyor ama hikayenin akisi biraz tahmin edilebilir olmus. bu konu ve karakterlerle ben olsam gerilim veya komedi yapardim. guzel ama potansiyelinin altinda bir film diyelim.

Daha iyi bir insan olabilme yolunda ilham vermesi icin izledigim filmlerden biri Paris, Texas idi. Keske filmin kahramani hikayenin sonunda tekrardan kaybolmayi secmeseydi.

7/10

Bazen olmaz, tek kurşunla öldük, vurduk vurduk yıkamadık temalı Türkiye Avustralya yı öneririm. İkilemeden oluşuyor devam filmi Türkiye Paraguay. Bu ikileme müthiş bir drama olarak birinci sırayı aldı bende.

Netflixe 007 ler eklenmis Daniek Craig in oynadigi. Aksiyon vs olsun diye bakiyorumda hic oyle abartildigi kadar degiller ya. Gerci 007 olayi biraz oyle ama meh...

Ulan fight club’ın festivalde yuhalanması müthiş birşey değil mi?

Oldukça keyifli, ailenizle izleyebileceğiniz çok güzel bir yapım olmuş. 8/10

MV5BYjVkMzkxN2UtY2U3OC00ODBkLThkMjAtNGIxZjVkNTI4ODhhXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UY281_CR11,0,190,281_.jpg

sato puants: 8.6

Breaking world 2 / 10
Fenike Planı 4 / 10 - 10 / 10 arası
Ballerina 3 / 10 ( Yanlış anlaşılma sonucu 10. dakikasında filan bıraktım ama sonra devam edeceğim )

İçimdeki_Yangın.webp

İki kardeşin annelerinin vasiyetini yerine getirmek için gerçeklerle yüzleşmelerini konu alan, yürek burkan bir film..

Filmin atmosferi baştan sona olağanüstüydü..

İmdb puanı 8.3

Kaç not verdin? Goruslerin nedir? Ortaya poster atip kacmakla olmaz
Benim verdiğim puanın senin indinde bir değeri yok ki yauv, boş yere ne diye puan vereyim :asd:

Gerçi benim için de verilen herhangi bir puanın değeri yok ya imdb 8 demiş rotten tomatoes çürük mü demiş ne demiş beni ırgalamaz

Neredeyse 15 sene önce izlemiştim belki daha da fazla olmuştur tam hatırlamıyorum, ama bende uyandırdığı duyguyu hatırlıyorum pek güzeldi pek beğenmiştim, gece gece bi yerlerde önüme düştü hazır aklıma gelmişken de paylaşayım dedim aslında bilinen de bir filmdir

Filmin konusu ise ismiyle müsemma tabiatın döngüsü, yaşamın döngüsü, insanın döngüsü, velhasıl döngünün döngüsü...

Benim verdiğim puanın senin indinde bir değeri yok ki yauv, boş yere ne diye puan vereyim :asd:

Gerçi benim için de verilen herhangi bir puanın değeri yok ya imdb 8 demiş rotten tomatoes çürük mü demiş ne demiş beni ırgalamaz

Neredeyse 15 sene önce izlemiştim belki daha da fazla olmuştur tam hatırlamıyorum, ama bende uyandırdığı duyguyu hatırlıyorum pek güzeldi pek beğenmiştim, gece gece bi yerlerde önüme düştü hazır aklıma gelmişken de paylaşayım dedim aslında bilinen de bir filmdir

Filmin konusu ise ismiyle müsemma tabiatın döngüsü, yaşamın döngüsü, insanın döngüsü, velhasıl döngünün döngüsü...
Güzel bir film atmosferi hissettirdikleri çok iyi. Ama işleyişi yüzeysel ve derin değil. O nedenle popüler izleyici de sever bu filmi

Saygi etmesek bilmek istemeyiz

Geri
Üst Alt