- 27 Ocak 2010
- 59.352
- 30.949
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Gecenlerde We Were Soldiers izlemistim. Mel abi ondan esinlenerek HR'i cevirmis herhalde.
İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış... ve İlkbahar (2003)
Bir Kim Ki-duk filmi...
Ekli dosyayı görüntüle 327106
Benim verdiğim puanın senin indinde bir değeri yok ki yauv, boş yere ne diye puan vereyimKaç not verdin? Goruslerin nedir? Ortaya poster atip kacmakla olmaz

Güzel bir film atmosferi hissettirdikleri çok iyi. Ama işleyişi yüzeysel ve derin değil. O nedenle popüler izleyici de sever bu filmiBenim verdiğim puanın senin indinde bir değeri yok ki yauv, boş yere ne diye puan vereyim
Gerçi benim için de verilen herhangi bir puanın değeri yok ya imdb 8 demiş rotten tomatoes çürük mü demiş ne demiş beni ırgalamaz
Neredeyse 15 sene önce izlemiştim belki daha da fazla olmuştur tam hatırlamıyorum, ama bende uyandırdığı duyguyu hatırlıyorum pek güzeldi pek beğenmiştim, gece gece bi yerlerde önüme düştü hazır aklıma gelmişken de paylaşayım dedim aslında bilinen de bir filmdir
Filmin konusu ise ismiyle müsemma tabiatın döngüsü, yaşamın döngüsü, insanın döngüsü, velhasıl döngünün döngüsü...
Hic bu kadar asagilanmis hissetmemistimGüzel bir film atmosferi hissettirdikleri çok iyi. Ama işleyişi yüzeysel ve derin değil. O nedenle popüler izleyici de sever bu filmi
Saygi etmesek bilmek istemeyizBenim verdiğim puanın senin indinde bir değeri yok ki yauv, boş yere ne diye puan vereyim
Gerçi benim için de verilen herhangi bir puanın değeri yok ya imdb 8 demiş rotten tomatoes çürük mü demiş ne demiş beni ırgalamaz
Neredeyse 15 sene önce izlemiştim belki daha da fazla olmuştur tam hatırlamıyorum, ama bende uyandırdığı duyguyu hatırlıyorum pek güzeldi pek beğenmiştim, gece gece bi yerlerde önüme düştü hazır aklıma gelmişken de paylaşayım dedim aslında bilinen de bir filmdir
Filmin konusu ise ismiyle müsemma tabiatın döngüsü, yaşamın döngüsü, insanın döngüsü, velhasıl döngünün döngüsü...