Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
LoTR, No Escape, 12 Angry Man, Gladyatör, Blood in Blood out, The Losers, Baba serisi, Schindlers Liste, şu an aklıma gelenler bunlar.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gizemden kastın illa korku ağılıklı mı? en eski ne yani? 80s?Yok hayır izlemedim. Ama 60's, 70's pek sarmıyor beni.
A Streetcar Named Desire tiyatrosu daha iyi. ama marlon brando deyince ekleyeyim On The Waterfront rod steiger ile araba ağabey-kardeş konuşmaları muzzamdır;Benim paylaşımların en iyi puan verdiklerimden daha düşüklerine doğru gidiyor, gerçi uzun bir süredir listeyi güncellemedim o yüzden son dönemdeki kaliteli filmleri es geçmiş olabilirim.
11) Pulp Fiction
12) 12 Angry Men
13) Godfather Part II, The
14) Les Choristes
15) Lord of the Ring Return of the King
16) Star Wars Episode III Revenge of the Sith
17) We Need To Talk About Kevin
18) A Streetcar Named Desire
19) Edward Scissorhands
20) Kill Bill Vol 2
Gizem derken Zodiac, Seven, El Cuerpo vs vs vs... 80's ve sonrası.gizemden kastın illa korku ağılıklı mı? en eski ne yani? 80s?
A Streetcar Named Desire tiyatrosu daha iyi. ama marlon brando deyince ekleyeyim On The Waterfront
Buradan da das boot hem müthiş hem de kendisinden sonraki filmlere furya yaptırtmıştırİyi bir sinema izleyicisi olarak ekleyeceklerim aşağıdadır.
Das Boot
Das leben Der Anderen
Martian
So weit die füße tragen
El Final Del Tunel
Bridge of Spies
Den 12.Mann
Terminal
The Contact
Pianist
Argo
The Prestige
Anthropoid
Gravity
Enemy of the Gate
İwo Jima
İnto the White
Oyle de yapabiliriz ama forumda cogumuz ortak zevklere sahip, buraya ozel bir liste yaparsak yeni ve kaliteli filmleri kesfedebiliriz.Imdb top 250
Hazır dev liste. Açın kullanın.
Departement Q serisine ne dersin?Gizem derken Zodiac, Seven, El Cuerpo vs vs vs... 80's ve sonrası.
Benim özel filmim: Maskeli Beşler IrakOyle de yapabiliriz ama forumda cogumuz ortak zevklere sahip, buraya ozel bir liste yaparsak yeni ve kaliteli filmleri kesfedebiliriz.
Alman filmleri iyidir. İkinci Dünya savaşı konularını objektif olarak değerlendiriyorlar. Cıvık Amerikan filmleri yerine bunları izlemek mantıklıdır.Levent abi, liste Alman filmi kaynıyor.
Iyi seyirler abi.Alman filmleri iyidir. İkinci Dünya savaşı konularını objektif olarak değerlendiriyorlar. Cıvık Amerikan filmleri yerine bunları izlemek mantıklıdır.
Çok yok o yüzden en fazla ilk 15 yapabilirim;Türk filmleri için de bir liste yapın!
.Benim özel filmim: Maskeli Beşler Irak
Sinemada izlerken çok gülmüştüm Allah affetsin.