Jack Grealish, 2027 Yılına Kadar Manchester City'de

ilk defa duydum da adam neymiş oyle ya hele bir golu harıka sol ayagına alıp vuracakmıs gıbı yapıp sag ayagı ıle asırtma atmasına ohaaa dedım.Efsaneymış gerçekten kaç yılları arası futbol hayatı oldu
Bizle oynadıkları bir milli maçı hatırlıyorum sağ açık oynamıştı. 85 86 falandı heralde son zamanlarıymış. İngiliz ligi eskiden bu kadar popüler değildi ama çok iyi ingiliz topçular vardı. Bu lineker john barnes falan

Dunyanin en serefsiz 3. kulubu. Bu giriliş de ciddi sakatlık yaşayacak.

bu giden kiralıkların sözleşme bedellerindeki ödemeler yazmıyor tfmarkta ama araştıracağım
4 tane kiralık var
Troyes
KV Kortrijk
Heerenveen
Estoril Praia

Bu takımlar ne kadar kira verebilir ki. Geçen seneden bahsediyor olabilir geçen sene 2 oyuncunun bilançosu 60 milyon euroydu sadece.
Enteresan iş. Valahi şöyle birini parlatıp 20-30'a çakabilsek keşke ya.

4 tane kiralık var
Troyes
KV Kortrijk
Heerenveen
Estoril Praia

Bu takımlar ne kadar kira verebilir ki. Geçen seneden bahsediyor olabilir geçen sene 2 oyuncunun bilançosu 60 milyon euroydu sadece.
Enteresan iş. Valahi şöyle birini parlatıp 20-30'a çakabilsek keşke ya.
ts abdüşü çakıyordu valla 23 e

Adamlar kazanıyor harcıyor liverpool neden harcamıyor o sorgulanmalı chelsea 130 lukakuya verecek manunun döktüğü paralar ortada deli gibi yayın geliri var bu adamların

Alalım elde bulunsun,zararı yok kafası ile hareket ediyorlar. Bu paralara gerek var mı oda tartışılır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk sayfada bir tane city yok piyasayı alt üst edenler belli

tutmuyacak gibi bir his var icimde bu Girilisin iyi veya kotu fubtolcu oldugu icin degil , birbirlerine pek uyumlu degiller man city ve Girilis pek iyi bir frekans degil gibi. Liverpool'a daha cok yakisirdi sanki

Geri
Üst Alt