# Jackson Tchatchoua

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1729691081193.png

Jackson Tchatchoua

Doğum Tarihi:
14.09.2001
Boyu: 1,80 m
Uyruk: Kamerun
Mevki: Sağ bek
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: Hellas Verona
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2027

Serie A'da kendisi iyi bir baslangic yapti ve dikkatleri uzerine cekmeyi sagladi. Alt yapi egitimini Belcika'da aldi, oradan da Italya'ya transfer oldu. Atletik, kademi anlayisi da gordugum kadariyla yerinde, ikili mucadelelerde yikilmiyor kolay kolay. Yerden kayarak top kapmayi cok seviyor ama buna biraz dikkat etmeli. Kamerun milli takiminda forma giymeye basladi.

@Murat Durmaz

Kaça bırakırlar devre arasında?

@Suat Kara

Peki sen bu oyuncu hakkında ne dersin?
20 milyon euroya satarlar da O'nun İtalya'ya gelmeden önceki takımında oynayan Adem Zorgane de transfer yapacak büyük ihtimalle.8 Numara'ya alabiliriz.Gabriel Sara'yı 10 Numara'da oynatırsak veya 4-3-3 şeklinde çıkarsak..

20 milyon euroya satarlar da O'nun İtalya'ya gelmeden önceki takımında oynayan Adem Zorgane de transfer yapacak büyük ihtimalle.8 Numara'ya alabiliriz.Gabriel Sara'yı 10 Numara'da oynatırsak veya 4-3-3 şeklinde çıkarsak..
Onun olacağını sanmam. Sara'nin oynadığı yer şuan en doğru yer zaten.

20 milyon çokmuş yav 10'a falan bıraksalar çökmek lazımdı bu oyuncuya

Onun olacağını sanmam. Sara'nin oynadığı yer şuan en doğru yer zaten.

20 milyon çokmuş yav 10'a falan bıraksalar çökmek lazımdı bu oyuncuya
1 yıl veya 1,5 yıl sözleşmesi olan Bellanova'yı İtalya pasaportu da var 20 milyon euroya aldılar.İnter veya Juventus bu oyuncu için o paraları verebilir oyuncu satışlarından sonra..

@Murat Durmaz

Kaça bırakırlar devre arasında?

@Suat Kara

Peki sen bu oyuncu hakkında ne dersin?

potansiyelli derinlikli beklerden .
bolgesi ozelinde birden fazla opsiyon sunabiliyor. kanadi derinlikli kullandirabilecegin bir prototip .
gozlemledigim kadariyla ,ligde muadili interdeki hollandali .

artilari bir yana ,

asist yonunu bold gelistirmesi gerekir elit seviye a kalite bir bolgesi oyuncusu olmak istiyorsa.
bunun icin zannimca elit bir takimda gormek gerekir. misal asagida bahsettigimiz takimlar dan birinde.
genel eskileri elbette mevcut . sayet serie a da kalirsa nacizane dusuncem komple bir oyuncuya donusebilir defolarini da halletmis olarak . ki, nazarimda ,bunun icin dunya futbolunda en uygun oncelikli ligtir serie a .

bende sevgili murat 'in belirttigi miktari mantikli buldum.
bu civara giderse de surpriz olmaz. nedenleri ; epl den ve de serie a ici devlerin den ilginin olmasi + milli olmasi + yasi ve derinligi kumasi skalasi dolayli
ustteki miktar civari bu piyasa da alicisi olur gibi .

sara konusunda da ukte olarak kalacaktir tarafim adina.
10 no da ihya edecegini bekliyordum ( gelmesine yakin yaptigim detayli bir kac yorumumda bold belirtmistim bu durumu ) . malesef gorunuse gore burada kullanmayacagiz....
6,8, 8,5 gibi bolgelerde zaten istenen performansi layikiyla sergilecegine emindim,<-brezilya donemini izlenimim bazli ele alarak . her anlamda skala ve kalitesine kefildim. ki, kendisi gelirken de daha oynamadan ozellikle belirtmistim ; her halukarda uzun yillar bizde kalmasini istedigim cevherimiz .

1 yıl veya 1,5 yıl sözleşmesi olan Bellanova'yı İtalya pasaportu da var 20 milyon euroya aldılar.İnter veya Juventus bu oyuncu için o paraları verebilir oyuncu satışlarından sonra..
kesinlikle bu iki takim hatta napoli ve roma
ve ozellikle de lazio(eski hocasi baroni dir) kendisine ilgililer.
tahmnim serie a icerisinde bunlardan birine gider sayet ligde kalirsa .

verona da hoca degisikli bugun yarin olur gibi, *zanetti yollanir.
yerine gelen hoca fark etmez, -
verona , kulup olarakda el degistirecege benziyor ->
abdliler alacak gibi . bu olursa yatirimsal olarak potansiyelli oyuncuyu/lari elden cikarmak istemeleri sasirtmaz. verona gibi scoout olarak reputasyonu olan kuluplerde genelde oyuncular uzun sureli kalmiyorlar ( istisna donemler disinda ) .

bu jackson'u ve bizim suat'i once kiralik almislardi. verim aldilar. akabinde bonservisleriyle aldilar .
kiralik opsiyonsuz bi yetenek vardi napoli den gelen *folorunsho.burdaki performansiyla milli takima kadar cikti .

velhasil sevgili alper, oyuncu secimi, oynadigi takim,lig ; dogru adres olsa da , kanimca ustteki takimlari ve epl ruyasi olasi everton (en ciddi ilgili olan takimdi, resmi olarak bir girisim yapmislardi 8 , 9 civari onermislerdi bold red yemislerdi) gibi takimlari atlatip -takima kazandirmak- bi tik zor gorunuyor. teklif edilen/edilecek olan olasi miktarlarin *uzerine cikarsak anca verona ikna olur onceligi bize verir .

sag'a ben almanya da yer alan gecen ismi bizle gecen yetenegi daha olasi goruyorum transfer babinda.

saygi ve selamlar .

Taşakua diye mi okunuyor bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hellas Verona 3 stoperle oynamış çoğunlukla. 4lü oynattığımız yalan yanlış bekler gibi olabilir. Temkinli olmakta fayda var.

Wolves 12 milyon euroya almis.

Zaten ismini ne telaffuz edebilir, ne de kadro oluştururken yazabilirdik. İyi yönünden bakıyorum, bu dertten kurtulduk böylece.

Tam aradigimiz tempolu hizli fizikli adamdi..gecen dönem de ismi anilmisti bizle. Niye almadik anlamak zor

Ayni sey arias icin oldu bir önceki dönem ilgilendik okan cok istiyor dendi. Bu dönem hic ilgilenmedik oda kacti

Okan bey ne istedgini kendi de bilmiyor bence

Geri
Üst Alt