@Murat Durmaz
Kaça bırakırlar devre arasında?
@Suat Kara
Peki sen bu oyuncu hakkında ne dersin?
potansiyelli derinlikli beklerden .
bolgesi ozelinde birden fazla opsiyon sunabiliyor. kanadi derinlikli kullandirabilecegin bir prototip .
gozlemledigim kadariyla ,ligde muadili interdeki hollandali .
artilari bir yana ,
asist yonunu bold gelistirmesi gerekir elit seviye a kalite bir bolgesi oyuncusu olmak istiyorsa.
bunun icin zannimca elit bir takimda gormek gerekir. misal asagida bahsettigimiz takimlar dan birinde.
genel eskileri elbette mevcut . sayet serie a da kalirsa nacizane dusuncem komple bir oyuncuya donusebilir defolarini da halletmis olarak . ki, nazarimda ,bunun icin dunya futbolunda en uygun oncelikli ligtir serie a .
20 milyon euroya satarlar da O'nun İtalya'ya gelmeden önceki takımında oynayan Adem Zorgane de transfer yapacak büyük ihtimalle.8 Numara'ya alabiliriz.Gabriel Sara'yı 10 Numara'da oynatırsak veya 4-3-3 şeklinde çıkarsak..
bende sevgili murat 'in belirttigi miktari mantikli buldum.
bu civara giderse de surpriz olmaz. nedenleri ; epl den ve de serie a ici devlerin den ilginin olmasi + milli olmasi + yasi ve derinligi kumasi skalasi dolayli
ustteki miktar civari bu piyasa da alicisi olur gibi .
sara konusunda da ukte olarak kalacaktir tarafim adina.
10 no da ihya edecegini bekliyordum ( gelmesine yakin yaptigim detayli bir kac yorumumda bold belirtmistim bu durumu ) . malesef gorunuse gore burada kullanmayacagiz....
6,8, 8,5 gibi bolgelerde zaten istenen performansi layikiyla sergilecegine emindim,<-brezilya donemini izlenimim bazli ele alarak . her anlamda skala ve kalitesine kefildim. ki, kendisi gelirken de daha oynamadan ozellikle belirtmistim ; her halukarda uzun yillar bizde kalmasini istedigim cevherimiz .
1 yıl veya 1,5 yıl sözleşmesi olan Bellanova'yı İtalya pasaportu da var 20 milyon euroya aldılar.İnter veya Juventus bu oyuncu için o paraları verebilir oyuncu satışlarından sonra..
kesinlikle bu iki takim hatta napoli ve roma
ve ozellikle de lazio(eski hocasi baroni dir) kendisine ilgililer.
tahmnim serie a icerisinde bunlardan birine gider sayet ligde kalirsa .
verona da hoca degisikli bugun yarin olur gibi, *zanetti yollanir.
yerine gelen hoca fark etmez, -
verona , kulup olarakda el degistirecege benziyor ->
abdliler alacak gibi . bu olursa yatirimsal olarak potansiyelli oyuncuyu/lari elden cikarmak istemeleri sasirtmaz. verona gibi scoout olarak reputasyonu olan kuluplerde genelde oyuncular uzun sureli kalmiyorlar ( istisna donemler disinda ) .
bu jackson'u ve bizim suat'i once kiralik almislardi. verim aldilar. akabinde bonservisleriyle aldilar .
kiralik opsiyonsuz bi yetenek vardi napoli den gelen *folorunsho.burdaki performansiyla milli takima kadar cikti .
velhasil sevgili alper, oyuncu secimi, oynadigi takim,lig ; dogru adres olsa da , kanimca ustteki takimlari ve epl ruyasi olasi everton (en ciddi ilgili olan takimdi, resmi olarak bir girisim yapmislardi 8 , 9 civari onermislerdi bold red yemislerdi) gibi takimlari atlatip -takima kazandirmak- bi tik zor gorunuyor. teklif edilen/edilecek olan olasi miktarlarin *uzerine cikarsak anca verona ikna olur onceligi bize verir .
sag'a ben almanya da yer alan gecen ismi bizle gecen yetenegi daha olasi goruyorum transfer babinda.
saygi ve selamlar .