Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

Yalnız önceki sayfalardaki yorumları okudum da, Mert Yüksel arkadaşımız ne söylediyse belgelerle, onun söylediğinin yanlış olduğu ispatlanmış. :o Basketten pek anlamıyor heralde.

Bana kalırsa Lakovic çok iyi transfer. Ama daha iyisi olmayacak anlamına gelmez. Mesela futbolda Selçuk İnan'ı aldık, iyi transfer dedik. Ama Gökhan İnler gelse daha bir sevinirdik. T-Mac - Lakovic olayı da böyle. Lakovic iyi ama T-Mac çok daha iyi. Ayrıca yıllardır hiç bir destek alamayan T-Mac'in, Oktay hoca ve taraftarla bütünleştiğini düşünemiyorum bile.

[video=youtube;1cgX2E2xpjA]https://www.youtube.com/watch?v=1cgX2E2xpjA[/video]

Shipp>Ihtiyar Lakovic:sleeping:
Buna kahkalarla gülerim işte.Shipp eğer biz bu sene oynatmazsak hayatı boyunca hiç bir Euroleague takımında oynayamayacak,Eurocupta bile ezilmiş bir oyuncu. Lakovic adını Euroleague efsaneleri arasına yazdırmış bir isim.Senin dediğin ne biliyor musun? Barış Özbek Cambiassodan daha genç olduğu için daha iyi oyuncu demek gibi bir şey. Shipp aşırı derecede yetersiz bir sg.Euroleaguede onu bomboş bırakıp 5e 4 savunma yapacaklar

İyi yine ama 14 milyon TL'lik bir bütçemiz var sonuçta.Euroleague'e gitme durumumuz garanti değilken doğal olarak Ukic'den daha iyi bir adamı getirme durumu pek mümkün değil.

T-Mac'in ise avrupa basketboluna alışma,uyum süreçlerinden dolayı belki tercih edilmemiş olabilir.Oktay Mahmuti böyle tercihleri olan bir adam.

konuda ki tüm yorumları okudum bir çok kıyaslama olmuş, lakovic ne kadar kaliteli herkes biliyor zaten ama çok dengesiz isimlerle kıyaslanmış, geçen sene fenere gelen saras tan çok daha fazla katkı yapacağı kesin... ayrıca gerçek basketbol izlenmek isteniyorsa her zaman tercihima avrupa basketboludur... nba de savunmalar çok düşük ve genellikle 1e1 oynanıyor basketbol kişiselleştiriliyor... her neyse lakovic transferine çok sevindim gordon,ender ,tutku, lakovic ara sıra evren ile 1-2 numara sorunu kalmadı.. pota altına çok iyi bir transferle kadro istenilen seviyeye rahat ulaşır... bu arada furkan ı kimse kadrolarda saymamış ben çok büyük bir katkı bekliyorum açıkçası...

Yalnız önceki sayfalardaki yorumları okudum da, Mert Yüksel arkadaşımız ne söylediyse belgelerle, onun söylediğinin yanlış olduğu ispatlanmış. :o Basketten pek anlamıyor heralde.

Bana kalırsa Lakovic çok iyi transfer. Ama daha iyisi olmayacak anlamına gelmez. Mesela futbolda Selçuk İnan'ı aldık, iyi transfer dedik. Ama Gökhan İnler gelse daha bir sevinirdik. T-Mac - Lakovic olayı da böyle. Lakovic iyi ama T-Mac çok daha iyi. Ayrıca yıllardır hiç bir destek alamayan T-Mac'in, Oktay hoca ve taraftarla bütünleştiğini düşünemiyorum bile.

Sıkıldım şu çakma üyeliklerden.

[video=youtube;1qmHRphaacQ]https://www.youtube.com/watch?v=1qmHRphaacQ[/video]

Hayirli olsun. :)

Geçmişte yaşamayı bırakın. Günümüze dönün artık. 2-3 sezon önceki videolarla avutmayın kendinizi.

Ukic adam olsun da ilk önce Lakovic´in kariyerine ulassin.

Evet...

Morardım....

Cevap bile veremedim.....

Artık spor ile ilişkimi kesiyorum......

:sad007:

ya serhat , harbiden sen şimdi lakoviç i begenmiyormusun..? gecmiş falan diyorsunda fenerdeki 33 yaşındaki alex harikalar yaratıyor dikkatini cekerim.

Serhat kimseyi beğenmiyor, aldırmamanızı tavsiye ederim.

İyi yine ama 14 milyon TL'lik bir bütçemiz var sonuçta.Euroleague'e gitme durumumuz garanti değilken doğal olarak Ukic'den daha iyi bir adamı getirme durumu pek mümkün değil.

T-Mac'in ise avrupa basketboluna alışma,uyum süreçlerinden dolayı belki tercih edilmemiş olabilir.Oktay Mahmuti böyle tercihleri olan bir adam.

Öyle bir yazmışsın ki gören Ukiçi Lakoviçten iyi basketbolcu sanacak. İkisininde birbirinden artı ve eksileri var...Ukiç Lakoviçten iyi diyemeyiz..Lakoviç de Ukiçten çok daha iyi diyemeyiz...

konuda ki tüm yorumları okudum bir çok kıyaslama olmuş, lakovic ne kadar kaliteli herkes biliyor zaten ama çok dengesiz isimlerle kıyaslanmış, geçen sene fenere gelen saras tan çok daha fazla katkı yapacağı kesin... ayrıca gerçek basketbol izlenmek isteniyorsa her zaman tercihima avrupa basketboludur... nba de savunmalar çok düşük ve genellikle 1e1 oynanıyor basketbol kişiselleştiriliyor... her neyse lakovic transferine çok sevindim gordon,ender ,tutku, lakovic ara sıra evren ile 1-2 numara sorunu kalmadı.. pota altına çok iyi bir transferle kadro istenilen seviyeye rahat ulaşır... bu arada furkan ı kimse kadrolarda saymamış ben çok büyük bir katkı bekliyorum açıkçası...

Madem Avrupa basketbolu daha iyi nasıl o zaman adamlar çaylaklarla gelip bize 30 sayı fark atıp Dünya Şampiyonu oluyor?

Sporda sadece basketbol yok. Belkide futbolu benden iyi biliyorsun, bilemem. Fakat basketboldan anlamadığın kesin.

8 senedir (bir kısmı oyuncu olarak) basketbol un içindeyim desem *** olurmusun. Lütfen ol. Arkandan konuşmayacağım söz veriyorum.

Geri
Üst Alt