Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da
Hayırlı olsun.
Bence iyi bir hamle.
Hayırlı olsun.
Bence iyi bir hamle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sene bayan basketbolda rüya takım kurduk bayan voleybol ve erkek basketbolda iyi kadro kuruldu euroleague de hem bayan hem erkeklerde herkes bizi konuşacak taraftarımız ortalığı inletecek salonlarda
Şu transferi Fenerbahçe yapsa ortalık yıkılırdı.
Bu sene basketbol formasi alip sirtina Jaka Lakovic 10 yazdirmak sart oldu.![]()
Bayanlarda Avrupa Sampiyonu olmamamiz icin hicbir neden yok. Olamazsak sadece kendi hatalarimizdan olamayiz. Favori kesinlikle Galatasaray´dir.
Erkeklerde hedef Euroleague´e katilmak ve gruplarda bize yakisir mücadele sergilemek olmalidir. Türkiye´de de mümkünse yine final oynamak.
Bayanlarda Avrupa Şampiyonluğu için favori Ros Casares.
Ros Casareste Alexmi oynuyor yoksa?
Bizim onlardan neyimiz eksik?
Çok güzel bir transfer...Renktaşlar Lakovic transferinden sonra kaç tane yeni transfer gerekiyor hangi pozisyonlara????????
andric 5 numara olarak oynuyor bizde. 2 yıllık anlaşma yapıldı bir 3 ve 5 numara alınmalı bu takıma.ben 4 numaraya andric yerine daha skorer olan Quentin Hosley yada marcus haislip i tercih ederdim bilmem siz ne düşünüyorsunuz.Haislip gelse zaten benim için yılın transferi olurdu.Birde Antonio Graves i takip eden varsa neden banvitte tutmadı bizde çok iyi oynuyordu
andric 5 numara olarak oynuyor bizde. 2 yıllık anlaşma yapıldı bir 3 ve 5 numara alınmalı bu takıma.