Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

bu sene bayan basketbolda rüya takım kurduk bayan voleybol ve erkek basketbolda iyi kadro kuruldu euroleague de hem bayan hem erkeklerde herkes bizi konuşacak taraftarımız ortalığı inletecek salonlarda

bu sene bayan basketbolda rüya takım kurduk bayan voleybol ve erkek basketbolda iyi kadro kuruldu euroleague de hem bayan hem erkeklerde herkes bizi konuşacak taraftarımız ortalığı inletecek salonlarda

Bayanlarda Avrupa Sampiyonu olmamamiz icin hicbir neden yok. Olamazsak sadece kendi hatalarimizdan olamayiz. Favori kesinlikle Galatasaray´dir.

Erkeklerde hedef Euroleague´e katilmak ve gruplarda bize yakisir mücadele sergilemek olmalidir. Türkiye´de de mümkünse yine final oynamak.

Şu transferi Fenerbahçe yapsa ortalık yıkılırdı.

Bayanlarda Avrupa Sampiyonu olmamamiz icin hicbir neden yok. Olamazsak sadece kendi hatalarimizdan olamayiz. Favori kesinlikle Galatasaray´dir.

Erkeklerde hedef Euroleague´e katilmak ve gruplarda bize yakisir mücadele sergilemek olmalidir. Türkiye´de de mümkünse yine final oynamak.

Bayanlarda Avrupa Şampiyonluğu için favori Ros Casares.

Aynen Lakovic forması almayı düşünüyorum ben de. Bu sene basketbol formalarımız güzel olur umarım.

Muhteşem transfer ! Hayırlı olsun.. :f50:

Ros Casareste Alexmi oynuyor yoksa? :D

Bizim onlardan neyimiz eksik?

Onlarda çok iyi 2 kıta dışı çok iyi 3 Avrupa'lı var. Bizde çok iyi 3 kıta dışı çok iyi 2 Avrupa'lı var. İki tarafta da çok iyi 5 oyuncu var ama bizde bir kıta dışı oyuncu oynamayacak Avrupa'da.

Çok güzel bir transfer...Renktaşlar Lakovic transferinden sonra kaç tane yeni transfer gerekiyor hangi pozisyonlara????????

Guard pozisyonunda afedersin hayvani bir rotasyonumuz oldu, tebrik etmek lazim yonetimi

Lakovic-Tutku Acik-Ender Arslan

Umarim eksik olan bolgelere de iyi isimler alinir

lakovicle ukici bir tutuyorlar. ukicin sanki cok iyi defansı var. dogru düzgün top kaptıgını görmedim seri boyunca. lakovic cok iyi savunma yapmayabilir. ama okadarda kötü savunmacı degil. biz hep savaşan oraya buraya el uzatan adamlar istiyoruz. winneriniz olmadan bir seriyi galip kapatamazsın. ukici tanımak isteyenler angut coma bir baksınlar. o angutlar eger kendi basketcilerini cok begenmediklerini söyleyebilme durumuna geldilerse vardır birşey.

ben 4 numaraya andric yerine daha skorer olan Quentin Hosley yada marcus haislip i tercih ederdim bilmem siz ne düşünüyorsunuz.Haislip gelse zaten benim için yılın transferi olurdu.Birde Antonio Graves i takip eden varsa neden banvitte tutmadı bizde çok iyi oynuyordu

Hayırlı olsun, çok iyi bir transfer gerçekten.

ben 4 numaraya andric yerine daha skorer olan Quentin Hosley yada marcus haislip i tercih ederdim bilmem siz ne düşünüyorsunuz.Haislip gelse zaten benim için yılın transferi olurdu.Birde Antonio Graves i takip eden varsa neden banvitte tutmadı bizde çok iyi oynuyordu
andric 5 numara olarak oynuyor bizde. 2 yıllık anlaşma yapıldı bir 3 ve 5 numara alınmalı bu takıma.

andric 5 numara olarak oynuyor bizde. 2 yıllık anlaşma yapıldı bir 3 ve 5 numara alınmalı bu takıma.

bence andric 5 numara için ilk 5 de yer alamaz diye düşünoyurum

seneye büyük ihtimal 5 imiz

Lakovic

Gordon

Preston

Transfer(Ersan)

Transfer

tabi ersan gelirse gelirse zaten harika olur bence 2 numaraya skorer 1 oyuncu lazım shipp ve gordon çok savunmacı kalıyor Serkan Erdogan olabilir banvitle anlaşmadıysa?

Geri
Üst Alt