Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

Kac yabanci daha alacagiz? Ya da kac transfer daha yapmayi düsünüyoruz?

Biz Lakovic´i 3 numara icin almadik mi? Ender Arslan, Tutku Acik, Jamon Gordon, Jaka Lakovic ayni bölgenin oyunculari mi yani simdi? Bunlar benchte sürüncek adamlar degil :) 3 numara icin aldik diyorlardi Lakovic´i.

Lakoviç'in 3 numara oynaması imkansız. Bence abartılacak kadar iyi bir transfer yapmadık, bize topu potaya sokacak bir adam lazımdı ama Lakoviç gibi 33 yaşında artık yaşlanmış, deliciliğini kaybetmiş, savunması zaten zayıf, tek tehdidi şutları olan bir oyuncuyu almamız mantıklı gelmedi bana.

Biz Lakovic´i 3 numara icin almadik mi? Ender Arslan, Tutku Acik, Jamon Gordon, Jaka Lakovic ayni bölgenin oyunculari mi yani simdi? Bunlar benchte sürüncek adamlar degil :) 3 numara icin aldik diyorlardi Lakovic´i.

Gordon da, Jaka da 1-2 oynayabilecek oyuncular. Takımda Evren, Shipp gibi de 2-3 oynayacak oyuncular var. 2 numaralı mevkii bizde biraz çorba anlayacağınız. :D

Jaka'ya gelirsek, oyun görüşü iyidir, şutları kusursuza yakındır, lider karakterli bir oyuncudur. Savunması biraz düşük olsa da Jaka-Gordon ikilisi aynı anda sahada olunca bu eksiklik kapanır.

Kaan Kural "iyi transfer değil" demiş. Fener Jasi'yi alırken neredeydi?

Edit: Ayrıca, Euroleague hedefi olan bir takımda EL tecrübesi olan böyle bir oyuncu olması çok büyük avantaj. Onu parçalının altında izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Lakovic yahu bu, yıllardır Barça'da, Pana'da "keşke bize gelse" diye izlediğimiz adam.

hangi mevkiilerimiz eksik kaldı şuan ?

Lakoviç'in 3 numara oynaması imkansız. Bence abartılacak kadar iyi bir transfer yapmadık, bize topu potaya sokacak bir adam lazımdı ama Lakoviç gibi 33 yaşında artık yaşlanmış, deliciliğini kaybetmiş, savunması zaten zayıf, tek tehdidi şutları olan bir oyuncuyu almamız mantıklı gelmedi bana.

Kimi alsaydık ?

Hamed Haddadi gelsin.Çok mu zor?

Ben Andrey Vorontsevich diyorum 3-4 oynayan birisini arıyorsak.

Cevher'e bile index yapıldı, Lakovic'e yapılmadı. Ben Lakovic'in yerinde olsam gelmem. :asd:

Gordon da, Jaka da 1-2 oynayabilecek oyuncular. Takımda Evren, Shipp gibi de 2-3 oynayacak oyuncular var. 2 numaralı mevkii bizde biraz çorba anlayacağınız. :D

Jaka'ya gelirsek, oyun görüşü iyidir, şutları kusursuza yakındır, lider karakterli bir oyuncudur. Savunması biraz düşük olsa da Jaka-Gordon ikilisi aynı anda sahada olunca bu eksiklik kapanır.

Kaan Kural "iyi transfer değil" demiş. Fener Jasi'yi alırken neredeydi?

Edit: Ayrıca, Euroleague hedefi olan bir takımda EL tecrübesi olan böyle bir oyuncu olması çok büyük avantaj. Onu parçalının altında izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Lakovic yahu bu, yıllardır Barça'da, Pana'da "keşke bize gelse" diye izlediğimiz adam.

Jamon Gordon transferi simdi daha iyi anlasildi. Müthis bir savunmaci ama niye daha skorer birini almadik diyorduk. Sebebi de Jaka Lakovic´mis :)

hangi mevkiilerimiz eksik kaldı şuan ?

5 numara kesin alınacak. 3numara da alınma ihtimali olan bir bölge. lakovic tam ihtiyacımız olan şütör oyuncu kısmına cuk oturdu. takımda savunma yapan bir sürü adam var lakoviç yapmasa da çok etkilemez

İlk beş şuan için Lakovic-Gordon-Shumpert-Cevher-Andric'den oluşacak.

Kaliteli bir skorer 3 numara ile Pekovic'i alırsak gerçekten çok kaliteli bir takım olmuş oluruz. Böyle bir hamle yapmışken umarım o transfer de gerçekleşir.

Geri
Üst Alt