Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

lakovic 2008e 2002 sayıyı bulmuştu eurolig tarihinde 4. sıraya çıkmıştı o zaman, j.r holdeni ve scolayı da geçmiştir heralde şu an kaç sayıda ve kaçıncı sırada bilen var mı

Resmi olarak lockout geldiğine göre NBA free agencyden bile dolu adam toplayabilirdik. Gordon geldiği için alındı bana göre Lakoviç, zira zaten hücum gücümüz düşükken Gordon gibi savunması, sertliği ve atletizmiyle öne çıkan bir adam daha alınca bir tane skorer oyuncu almak lazımdı. Ama bu skoreri alırken de savunmadan feragat ettik.

Bence bu ikili yerine 1-2 numaralara daha uygun alternatifler alınabilirdi.

Bu arada Keselj de aşırı zor bir transfer değil, Olympiakos bildiğin batıyor hem Yunanistan'daki ekonomik kriz hem de sahiplerinin kulübü bırakmasından sonra. Keselj alınırsa çok iyi olur 3 numaraya.

jakalarımı ilikledim sezonu bekliyorum .

Kaliteli bir skorer 3 numara ile Pekovic'i alırsak gerçekten çok kaliteli bir takım olmuş oluruz. Böyle bir hamle yapmışken umarım o transfer de gerçekleşir.

Keselj ve Pekovic işte. :D Keselj'yi alırsak, bence çok çok büyük iş yapmış oluruz. Onu da almak zor değil. Hem Oly batıyor, hem de pek süre alamıyordu zaten.

[video=youtube;1qmHRphaacQ]https://www.youtube.com/watch?v=1qmHRphaacQ[/video]

Son saniyelerde topu ona verin gerisine karışmayın :D

Pekovic gelmem diye açıklama yapmış. Aha da kaynak.

hayırlı olsun,iyi transer,vorontsevich de olursa inş. müthiş takım oluruz

Resmi olarak lockout geldiğine göre NBA free agencyden bile dolu adam toplayabilirdik. Gordon geldiği için alındı bana göre Lakoviç, zira zaten hücum gücümüz düşükken Gordon gibi savunması, sertliği ve atletizmiyle öne çıkan bir adam daha alınca bir tane skorer oyuncu almak lazımdı. Ama bu skoreri alırken de savunmadan feragat ettik.

NBA den gelen oyuncular Ocak ayında zaten geri dönmeyecek mi?

Ocakta tekrar NBA e dönecek adamı niye alalım.

Lokavt olayı tam bir muamma. Aldığın adamı geri göndermen falan gerekebilir, FIBA ve NBA henüz bir anlaşma sağlayamamış o konuda. Şu şartlarda Lakovic büyük transfer yahu yapma.

Tek kelimeyle müthiş transfer sırf tecrübesiyle bile öyle katkıda bulunucak ki hep beraber izleyip görücez.

Hayırlı olsun camiamıza.

Efsane artık parçalı giyecek..

NBA den adam almayalım ya bırakıp gidicek sonra ortada kalan biz olucaz Nando De Colo yu isterük :D

Önceki transferlerin hepsi kaliteli veya kalitesiz tartışılabilir ancak bir mantık çerçevesinde yapılmıştı. Lakovic'le bu istikrarı bozduk.

[video=youtube;6xWOV_NzPiM]https://www.youtube.com/watch?v=6xWOV_NzPiM[/video]

Burda da bu seneki maçlarda pivotlara asistleri var.

[video=youtube;xLx5B6zBCFE]https://www.youtube.com/watch?v=xLx5B6zBCFE[/video]

Geri
Üst Alt