Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

Oktay hoca istediyse ona takım içinde bir rol seçmiştir, o da biliyordur adamın 1.85 ve kötü savunmacı olduğunu herhalde.

Ne T-Mac'i kafanız mı iyi. Tarihin en fiyasko transferi olur.

Ayrıca Tutku-Andric ikili oyunlarını Lakoviç-Furkan olarak izleyebiliriz bu sene.

Tam tersi oktay hoca istemiş. Onun aradığı winner tipde bir oyuncumuş. Lakovic sahada olacağı için savunmada aksaklık olmaması içinde, Gordon alındı. Hakan Üstünberk ve Oktay birlikte bu işleri yürütüyorlar.

Şu transferleri önceden yapsaydık. A lisansını bize verirlerdi.

Gordon-Lakovic back-court'uyla çok ağlarız biz. Şu 3 ve 5 numaraları da açıklasınlar da, Galatasaray'ın halinin ne olacağına kesin karar verebilelim.

Kerem Gönlüm hamlesi bekliyorum.

Öne cikma cabalari iste. Lakovic gibi adamin neresini elestirebilirim acaba diye düsünüp yorum yapiyorlar :) Serhat´in bu yorumlarina hic sasirmadim zaten. Kobe Bryant gelse elestirecek birsey bulur kesinlikle. Bu Lakovic´i Avrupa´nin en iyi takimlari oynatti, sorun olmadi da, simdi bizde niye sorun olacak?

O takimlarda da 2 kisa oynuyordu, cöktüklerini de hic görmedim. Ilk 5 de Jamon Gordon ve Jaka Lakovic olur iste, dengeleriz hertürlü. 40 dakika oynayacak diye birsey de yok. Duruma göre oturur, girer, baskasi girer, baskasi cikar. Hertürlü olur yani.

Önemli olan, Lakovic kalitesinde bi adamin kadroda olmasidir. Euroleague seviyesinde tecrübesiyle cok katki saglayacaktir bize.

Basketle aram yoktur ama anlayan arkadaslarım cok sevicli transferinin degerini ögrenmek icin örnek vermek gerekirse futbolla kimi almıs olduk:D ne kadar degerli yani

Di Natale.Biraz yaşı yüksek,savunma tarafı pek yok,boyu biraz kısa ama çok skorer.

PG gibi basketbolun en önemli iki bölgesinden biri olan (bknz diğeri pivot) bölgeye Lakovic gibi bir tecrübenin alınması hangi takıma olursa olsun sınıf atlatır ve iyi transferdir..

Şimdi ise diğer en önemli bölge olan pivot bölgesine sağlam tecrübeli bir uzun almalıyız ki oda gelecektir..

Onun dışında ben 3 numaraya artık bir transfer yapılcağını sanmıyorum nedense Lakovic gibi bir skoreri zaten aldık şuan o bölgeye savunmada daha iyi bir oyuncu gerekli ki Shippte bu görevi zaten hakkıyla yapan bir oyuncu..

Olympiakosun Basketbol subesi batmis ve Oyunculari gönderceklerdi. Ordan alsak ya 2-3 tane isimize yarayan adam.

Ne T-Mac'i kafanız mı iyi. Tarihin en fiyasko transferi olur.

Ayrıca Tutku-Andric ikili oyunlarını Lakoviç-Furkan olarak izleyebiliriz bu sene.

T-Mac'e bunu diyip Lakoviç transferine sevinmek asıl fiyaskonun Allahı. T-Mac buraya yatmaya gelse finale taşır bizi, geçen sene NBA'de 72 maç oynamış bir adamla Barcelona'da süre almamış bir adamı karşılaştırmayalım.

Biz bu taraftarla lakovic'i çoşturur türkel gibileri sustururuz. Shumpert önceden neydi, adam bizim taraftarla resmen yeniden doğdu,gaza geldi. Oktay Hoca'ya güven, Gerisini merak etme sen. ;)

anlamadığım gordon için savunması iyi hucumu kötü,jaka için hucumu iyi savunma kötü yorumları yapılıyor.nasıl bir oyuncu almamız lazım?final serisinde daha etkili hucum yapacak adamlarımız olsaydı rahat şampiyon olurduk,bence cok iyi transferler yapılıyor,3 ve 5 e de yıldız alırsak o zaman şampiyon olabiliriz

T-Mac'e bunu diyip Lakoviç transferine sevinmek asıl fiyaskonun Allahı. T-Mac buraya yatmaya gelse finale taşır bizi, geçen sene NBA'de 72 maç oynamış bir adamla Barcelona'da süre almamış bir adamı karşılaştırmayalım.

Lakoviç, şu anki T-Mac'i top diye oynar.

Geri
Üst Alt