Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

Pivot ve skorer bir 3 numara transferi ile ligde şampiyonluk ve Eurolig'de başarı hayal değil.

Off Ersan gibi skorer eleman alinirsa Eurolig'de bile ses getirir bu takim

Ama kesinlikle Andric'ten daha iyi bir 5 numara ihtiyacimiz var, kusura bakmasn Luksa

bence andric 5 numara için ilk 5 de yer alamaz diye düşünoyurum

seneye büyük ihtimal 5 imiz

Lakovic

Gordon

Preston

Transfer(Ersan)

Transfer

tabi ersan gelirse gelirse zaten harika olur bence 2 numaraya skorer 1 oyuncu lazım shipp ve gordon çok savunmacı kalıyor Serkan Erdogan olabilir banvitle anlaşmadıysa?
andric 5 numara oynar. yeterli degil tabiki. birtane daha alacaz herhalde 3 ve 5 net gerekli.

Savunma anlamında ciddi zaafı olsada hücümu mükemmel, ama takım oyununu ön planda tutan bir takım için biraz ters bir transfer sanki.

Avrupa'nın en iyi 5 oyunkurucusundan birisi bu adam şu anda.Çok önemli bir transfer olduğunu düşünümüyorum.Savunma zaafiyeti konusunda bazı arkadaşların dediklerine katılıyorum ancak hücumda müthiş potansiyele sahip bir oyuncu olduğunu unutmayalım.Şu ana kadar yapılan takviyeler gerçekten şampiyonluğa ve Avrupa'da başarıya oynayabilecek tarzda bir takımın yapacağı takviyelerdi.Şu an için tek lazım olan şey pota altında sertlik getirebilecek,post oyununu iyi oynayan ve iyi savunma yapan bir uzuna ihtiyacımız var.Umarım bu bölgeye de gerekli hamleyi yaparak sezona güçlü bir şekilde gireriz.

jaka-lakovic-300x231.jpg

''3'lükleri bi takicam bi takicam bi daha takicam onlara...''

:D

3 numara alınmicakmış galiba 5 numaradan sonra transferi kapatmayı düşünüyomuş yönetim..

Aslında Lucas'tan sonra savunma zaafı olmayan oyuculara yöneleceğimizi düşünmüştüm.Ama Lakovic için bu biraz esnetilebilir tabiki.Sonuçta kariyeri ve başardıkları ortada.

Aslında Lucas'tan sonra savunma zaafı olmayan oyuculara yöneleceğimizi düşünmüştüm.Ama Lakovic için bu biraz esnetilebilir tabiki.Sonuçta kariyeri ve başardıkları ortada.

Kötü bir savunmacı olmadı zaten ama yaşı nedeniyle bunlar yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı, gerçi adrenalini yüksek maçlarda bu tür oyuncular her zman üst düzey performans verir. (Örn: Haluk Yıldırım)

Arkadaşım mesaj attı Lakovic'i aldık diye.Acayip sevindim iyi transfer yaptık yine.

Harika bir transfer. Diğer transferlerimiz gibi harika. Hayırlı olsun.

Vallahi doğru söylemek gerekirse basket pek takip etmiyorum yorumlara bakarsak çok çok iyi adammış umarım hayırlı olur .

Çılgınlar gibi 3'lük atan bir takım olalım.

andre tomic ile kesely olsa ama o kadar da değil

süper haber valla. bu yıl cok iyi adımlar atıyoruz basketbolda. artık basketbol takımları galatasarayımızdan korksun

Geri
Üst Alt