Video Haber Jakobs: "Okan Buruk günün birinde kulüpten ayrıldığında insanlar onun nasıl bir efsane olduğunu anlayacak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Ismail Jakobs: "Okan Buruk, bir gün kulüpten ayrıldığında insanlar dönüp ‘Vay be, bu adam burada ne kadar büyük başarılar elde etmiş’ diyecekler. İnsanlar onun ne kadar büyük başarılara imza attığını ve kulüp için nasıl bir efsane olduğunu anlayacaklar..."

Fatih Terim'e inanılmaz derecede büyük bir saygı hem taraftarlar, hem ülkede hemde kulüpte duyuluyor. Ve o yüzden de böyle bir efsane statüsüne sahip. Okan Buruk ise hala aktif olarak görevde. Bu yüzden de tüm o iniş çıkışları hala yaşıyor. Bu yüzden bence şu an için o statüye sahip değil."

Ismail Jakobs: "Galatasaray'da ilk yılımda o kadar sorunsuz geçmedi, gerçekten çok fazla sakatlık yaşadım. Zor oldu benim için. İkinci şampiyonluk benim için daha özeldi, kendimi gösterebildim. Tüm yıl formdaydım, kendimi gösterdim."

Ismail Jakobs: "Dünyada Türk taraftarlardan daha tutkulu ve ateşli taraftarlar olduğunu düşünmüyorum. Lige gelen yıldız oyuncularla birlikte kalite artıyor, üzerine bir de bu muazzam taraftar kültürü eklenince burası gerçekten çok heyecan verici bir lige dönüşüyor."

(Florian Malburg)

İnşallah bu sene de şampiyon olup, yönetimle beraber yeni maceralara atılır. Yolu açık olsun.

Tam da vakti olacak, sistem oyunu oynatacak bir td ile özellikle baştan kurulacak bir orta saha defans hattı ile Avrupa da mesela 3 yıl sonra basari kovalanmali artık.

Maalesef avrupa icin umudumu kaybettim ben Okan Buruk üstünde.

umarız topçuların kafasını bu tip abuk subuk teatilere sevk eden kişi Okan buruk değildir

Sadece 2 yaz 250 milyon harcanan teknik direktör için fazla iddialı sözler.
Şu zamana kadar yapılan başarılan her şey olması gerekenler. Hatta hadi UCL neyse de AL'de sırasıyla Prag ve Alkmaar'a eletti.
Son 4 yılın sadece 4. senesinde kendimizi az da olsa aşabildik.
Inanılmaz bir şeysiniz. Oldu bir de şu kadrolarla ikinci mi olsaydık? Senin liginin iyisi dediğimiz takımlar Avrupa ligine bile giremiyorlar. Biri Fin ve Rumen takımına elenir digeri Macar takımından dayak yer. %99 eminim lig lideri ucl için eleme oynasaydı giremezdik.
Hakemler olmasa 30 puan farkla şampiyon olacak takımı da bir zahmet ikinci yapmasın.

Şu zamana kadar yapılan başarılan her şey olması gerekenler. Hatta hadi UCL neyse de AL'de sırasıyla Prag ve Alkmaar'a eletti.
Inanılmaz bir şeysiniz. Oldu bir de şu kadrolarla ikinci mi olsaydık? Senin liginin iyisi dediğimiz takımlar Avrupa ligine bile giremiyorlar. Biri Fin ve Rumen takımına elenir digeri Macar takımından dayak yer. %99 eminim lig lideri ucl için eleme oynasaydı giremezdik.
Hakemler olmasa 30 puan farkla şampiyon olacak takımı da bir zahmet ikinci yapmasın.
Bu mesajı forumun girişinde popup olarak gösterip okudum anladım şeklinde beyanat vermeyenleri foruma girişten men etmeniz konusunda gereğini ilginize arz ederim. 04.09.2026 @Keramettin TANRIVERDİ

Bjk FB hiç para harcamadi di mi

Geri
Üst Alt