jamal musiala

adas.jpeg

Herr Achtzehn Punktmeister

Son düzenleme:
Gelsin isterim

Ayağı kırılmış çok kötü. Sezonu başlamadan kapattı.

Boktan turnuvada ayağını kırdı, FIFA kına yaksın. Donnaruma ile girdiği mücadelede kırıldı. Kötü görüntü, geçmiş olsun

Boktan turnuvada ayağını kırdı, FIFA kına yaksın. Donnaruma ile girdiği mücadelede kırıldı. Kötü görüntü, geçmiş olsun
Kusura bakma reis ama cok yanlis bir yorum bu, turnova yuzunden kimse sakatlanmiyor. Bu bir hazirlik macinda da olabilirdi, bir talihsizlik oldu o kadar.

FIFA'nin gram sucu yok. Kuluplere sorsan her sene yapalim mi diye hepsi yine kabul eder, oyle deli para donuyor ki artik.

Bir sakatligi yapilan maca ya da organizasyona baglamak cok mantiksiz. Hani dersin ki zemin berbat ayagi takildi falan okey, o farkli birsey olurdu.

Turnuvayla ne alaka harbiden ya herif idmanda ya da hazırlık maçında da kırabilirdi ayağını

Kendi soktu ayagini oraya hocam. Futbol kazasi. Ayricana biz K. Amerikalilarin basi kel mi yaw? Biz de dunya yildizlarini kanli canli izlemek istiyoruz.

Kusura bakma reis ama cok yanlis bir yorum bu, turnova yuzunden kimse sakatlanmiyor. Bu bir hazirlik macinda da olabilirdi, bir talihsizlik oldu o kadar.

FIFA'nin gram sucu yok. Kuluplere sorsan her sene yapalim mi diye hepsi yine kabul eder, oyle deli para donuyor ki artik.

Bir sakatligi yapilan maca ya da organizasyona baglamak cok mantiksiz. Hani dersin ki zemin berbat ayagi takildi falan okey, o farkli birsey olurdu.
Kulüpler net kabul eder para için, benim gözümde bu turnuva katardaki dünya kupası ve Arabistanın topçulara deli dehşet para ödemesi ile eş değer bir turnuva. Tek maç izlemedim protesto amaçlı. Afrika kupasını bile daha mantıklı buluyorum.

Çok geçmiş olsun üst üste 2 sezon büyük sakatlık yaşadı.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt