jamal musiala

Gomis de ara sıra bayılıyordu ona benzer bir şey mi acaba.

Ama Gomis'de bunun gibi iki maç artarda olmuyordu.

Geçmiş olsun. Sağlık her şeyden önemli. Biraz futbola ara versin gerekirse.

Instagramda aciklama yapmis

Sorunu neurological dysfunctionmus.
Öncelikle en önemlisi: Ben iyiyim!

Mesajlarınız ve desteğiniz için özellikle minnettarım!

Birçoğunuzun endişelendiğini anlıyorum. Bugün bu endişenizi gidermek ve size bir açıklama yapmak istiyorum:

Bende, nörolojik bir işlev bozukluğuna bağlı, geçici olarak kısa süreli ortaya çıkan ancak tedavisi kolay absanslar tespit edildi.

Bu durum, Leipzig maçında ya da şimdi Heidenheim’da yaşanan son olaylara yol açabilir.
Bunların ilk bakışta korkutucu göründüğünü biliyorum – ancak benim için şu anda bunlar günlük hayatımın bir parçası. Bu konuda en iyi tıbbi tedaviyi alıyorum ve çok iyimserim. FC Bayern ve yakın çevrem her zaman yanımda ve bu süreçte bana destek oluyorlar.

Önemli olan, bunun ötesinde herhangi bir sağlık riski bulunmamasıdır. Uzmanlarla yakın işbirliği ve düzenli iletişim içinde, bu zorluğun üstesinden gelmek benim kişisel isteğimdi ve nöroloji uzmanlarının onayıyla, iyileşmemde bana en çok yardımcı olan şeye odaklanmaya devam etmek istedim: Basitçe günlük hayatımı yaşamak ve tutkum olan futbolu oynamaya devam etmek. Bunun sorumluluğunu üstlendim. Genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum ve doğru yoldayım.

Bu yolda bana en çok yardımcı olan şey, takımımla ve sizin muhteşem desteğinizle birlikte zaferler ve şampiyonluklar peşinde koşmaya devam etmek.
Umarım bu açıklamamla beni daha iyi anlayabilirsiniz. Aynı zamanda, bu konuyu en yakınlarım, kulüp ve uzmanlar arasında tutmak istediğim için anlayışınızı rica ediyorum.

Çok teşekkürler
Sizin J

Geçmiş olsun Musiala.

Size biraz gizli bilgi vereyim en derinden; herif geberiyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar.

Size biraz gizli bilgi vereyim en derinden; herif geberiyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar.

Kaynak ne abi?

adam ölüyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar

Bunu en son gördüğümde cumhurbaşkanına hakaretten şikayet ediyorlardı yazanı :puhaha:

Geri
Üst Alt