- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Hocam seni çok seviyorum lan be. Yahu bugüne kadar hiçbir yabancı hocaya bu kadar sevgi beslemedik be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca 1995-2000 yillari arasinda Ajax'in alt yapisinda butun yas kategorilerinde calistiktan sonra Ajax'in A2 takimi olan jong ajax'i calistirmis 2 sezon
Hollanda da o dönem (bilmiyorum hala ayni mi) A2 ligi sampiyonu kupa'da oynama hakki elde ediyormus
Ilk sezon sampiyonlugun ardindan 2001-2002 sezonunda Ajax'in A2 takimi ile kupa'da yari finale kadar yükselmis ve penaltilarla kaybetmis Utrecht'e karsi
Isin ilginc tarafi Eger finale yükselmis olsaydi finalde ajax'la karsilasacakti
O sezon Ibrahimovic'li Ajax kupayi kazanmis
Nerde cikti simdi bu dil darbesi gece gecesarbiyi oynatıyorsa vardır bir bildiği teknik açıdan beğeniyor demek tercih meselesi.
Nerde cikti simdi bu dil darbesi gece gece
Kulubede tansiyonu yukseltecek ve takimi gazlayacak 1 mentöre ihtiyac oldugu asikarYanına oyuna müdahale konusunda uzman bir yardımcı almak lazım.
Kulubede tansiyonu yukseltecek ve takimi gazlayacak 1 mentöre ihtiyac oldugu asikar
![]()
Seviyorum sayiyorum ama hala td oldugunun farkinda degilsin sanirim...
Bu is sadece kadro surmekle ,
Oyuncu degisiklikle bitmiyor. Saha kenarinda biraz kizacaksin , can vereceksin takima. Cok pasif goruntu veriyorsun. Agirligini koyman lazim yoksa cok yasamazsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk