Hocam seni çok seviyorum lan be. Yahu bugüne kadar hiçbir yabancı hocaya bu kadar sevgi beslemedik be

Hoca 1995-2000 yillari arasinda Ajax'in alt yapisinda butun yas kategorilerinde calistiktan sonra Ajax'in A2 takimi olan jong ajax'i calistirmis 2 sezon

Hollanda da o dönem (bilmiyorum hala ayni mi) A2 ligi sampiyonu kupa'da oynama hakki elde ediyormus

Ilk sezon sampiyonlugun ardindan 2001-2002 sezonunda Ajax'in A2 takimi ile kupa'da yari finale kadar yükselmis ve penaltilarla kaybetmis Utrecht'e karsi

Isin ilginc tarafi Eger finale yükselmis olsaydi finalde ajax'la karsilasacakti

O sezon Ibrahimovic'li Ajax kupayi kazanmis

Finale yükselseydi alırdı kupayı

Hocamda bizim gibi winner özelliği var

Bu ateş üfleyerek sönmez

sarbiyi oynatıyorsa vardır bir bildiği teknik açıdan beğeniyor demek tercih meselesi.

Gencler baskili baslayacaktir ,degisiklik icin gol yemeyi bekleme reyiz

XdR0m3.png

Hamzatorun rezil futbolu geri döndü.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık her maçın ilk yarısında iyi oynayıp ikinci yarıda bok gibi oynamaya alıştık.

Takim ikinci yarıda oyundan kopuyor ve Riekerink ya hiç müdahale ya geç müdahale ediyor.

Bugün Gençlerbirliği bizi ikinci yarıda ezdi

Oynat sen Sabri-Yasin-Selçuk üçlüsünü.Koskoca Galatasaray 60 dakika boyunca attığı golün üzerine yatarak oynamaz.ikinci yarı komple geri yaslanır mı bi takım.Sanki Bayern'le Barca'yla oynuyoruz.

Bir takımda her maç sağ bek değişikliği olmaz. Değiştirdiğin adamı monte edersin artık.

Orta sahanın tam düştüğü dakikalarda iyi kötü pres yapan Josue'yi çıkarıp Poldi'yi almak hakikaten çok mantıklıydı. De jong veya Hamit girmeliydi o dakikada. Sonra Yasin, Poldi değişikliği olmalıydı. Kadro tercihlerin ve maç içi değişikliklerin hala rezalet hoca

Nolursa olsun hocamın her daim arkadasında olmaktan gurur duyuyorum :ayatollah:

Kulubede tansiyonu yukseltecek ve takimi gazlayacak 1 mentöre ihtiyac oldugu asikar

1224ed7479f4b50c8a3340210cfc04ba.jpg

Çakmasına ne gerek var direk fatih terim olsun

Riekerink doğru bir kadro ile çıktı

Podolski daha yeni sakatlıktan çıkmış

Tek hatası selçuk çünkü hamit bile daha yararlı olur

Bu ateş üfleyerek sönmez

Seviyorum sayiyorum ama hala td oldugunun farkinda degilsin sanirim...

Bu is sadece kadro surmekle ,
Oyuncu degisiklikle bitmiyor. Saha kenarinda biraz kizacaksin , can vereceksin takima. Cok pasif goruntu veriyorsun. Agirligini koyman lazim yoksa cok yasamazsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seviyorum sayiyorum ama hala td oldugunun farkinda degilsin sanirim...

Bu is sadece kadro surmekle ,
Oyuncu degisiklikle bitmiyor. Saha kenarinda biraz kizacaksin , can vereceksin takima. Cok pasif goruntu veriyorsun. Agirligini koyman lazim yoksa cok yasamazsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir ay fatih hocadan ders mi alsa acaba

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt