Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu degisiklikleri dogruydu bu mac.
Bu adama cok kizamiyorum cunku bu hocanin kapasitesi belli. Bu hocayi sallayan da yok.
Futbolda taktik tek basina birsey ifade etmez. Biz neredeyse 90 dk. ruhsuz temposuz bir oyun oynadik. Bizim sampiyon olmak icin kenarda maci yasayacak hocaya ihtiyacimiz var. Sonucta taktigi ver maci izle olmuyor. Football Manager degil bu. Yani begenilmeyen BAM BAM BAM oynasaydik oyunu biraz kanatlara yayip sagli sollu sisirseydik Mustafa Yumlulu Daricali Trabzon savunmasinin hata yapmama ihtimali yoktu. Riekerinkin oynatmaya calistigi pasa dayali oyun netice olarak bize birsey getirmiyor. Istatistiklerde ligin topla en cok oynayan takimi olmak onemli degil. Baktigimiz zaman 8 macin 4 ini ittire kaktira sansla kazandik.
Ben eger sampiyon olacaksak goze hos gelmeyen rakibi doven BAM BAM futbol istiyorum. Pas futbolu umrumda bile degil.
Sinan,Yasin ve Sabri 90 dakika aynı anda oynatılmalı. Koray denen umursamaz 4. Lig topçusu hiç düşünülmemeli. Cavanda komisyon çöpünün işi yok. Birileri taraftar şunu istiyor bunu istemiyor diye Riekerink'i yanlış yönlendiriyor.selcuk de jong degisikligi disinda gecen haftalarin kadrosunu bozmasin artik.sabri cavanda dusunulebilir ama yasin mutlaka takimda olmali podolski sinan ikinci yari dusunulmeli.
Adamin bir taktigi ve stratejisi var.
Biz deplasmandaki bjk macinda bile topa sahip olan takimdik. Ustelik o macta neredeyse iyi yedek hic yoktu senolun elinde hepsi iyi yedekken.
Bizim onemli problemimiz berbat stoperlerimiz, cizgiye inip iyi orta yapamayan beklerimiz ve sneijder, tolga ve selcuk gibi takimin gobeginde oynayip skor uretemeyen oyuncularimiz.
Kadro yapimiz 4-2-3-1 e uygun. Ama bu sistemde kanatlardan ileri giden 2 suratli ve gidip gelen bek istedi Riekerink. Sadece Cavandayi aldilar o da sezona sakat basladi.
Adam mecburen Sabriyi oynatti. Yine mi Sabri dendi!! Ulan Cavanda sakat dedik, olsun dediler !![]()
Simdi bi dolusu Sabri oynamaliydi diyor !!!
Yasin beyinsizi oynar mi dediler, simdi yasin oynamali diyorlar!!!
Yani en ufak omurga , karakter yok. Sonuc olmayinca vay oburu niye yok?
Dun kaleye otobus cekip ofsayttan gol atan ve aleyhine penalti verilmeyen takim hak etmeden kazandi.
Basindan tik yok. Niye ? İ.fb basini da ondan.
Dunku trabzon gibi oynayip ofsayttan gol atip bir yaptigimiz penalti verilmeyip biz kazansaydik bugun yer yerinden oynamisti!!! 1 ay boyunca her gun yazardi iyi aile cocuklari!!
Ulke karaktersiz, omurgasiz , ahlaksiz , saygisiz insandan gecilmiyor.
Burada GSC de ayni omurgasizligi gormek daha da uzucu, yaralayici. Yazik.
Su dediklerine katiliyorum ancak gordugun gibi topla oynamak sonuc getirmiyor. Bu takimin topla oynamaya degil pozisyona girmeye ihtiyaci var. Riekerink top bizde kalsin diyor ama top sadece bizde kaliyor o kadar . Sonuc yok. Bu sene oynadigimiz butun maclarda neredeyse yuzde 70 topla oynadik ama hepsini ittir kaktir kazandik. O zaman demekki bu takimda ciddi bir sorun var.
Selçuk podolski sneijder josue cavanda bu adamları hizaya cekmezsen sonun Rijkaard gibi olacak
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.5 milyona oyuncu oynatıyorlar 2 de TD verirsin dert etme.Peki 900 bin euro maasa kim gelicek onun yerine??
4.5 milyona oyuncu oynatıyorlar 2 de TD verirsin dert etme.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok destekliyorum yalnız geçen sene Hamza ya sallayanlar simdi Riekerink i sürekli dillemesinede uyuz oluyorum. Neymiş 900.000 antrenör bulamazmisiz sanki Anadolu kulübüyuz.Geçen sene takımın kaosa girmemesi için Hamza'yı destekliyordun.Aynı kararlılığı niye Riekerink'te göstermiyorsun,üstelik Hamza'dan şu ana kadar daha iyi bir başlangıç yaptığı halde?
Taraftar da tutarsız abi.
Haftalardır Cavanda oynasın Cavanda oynasın diye kızıyordunuz hocaya. Al işte oynattı dün, ehh ne oldu? Dün de millet keşke Sabri'yi oynatsaydı diyordu.
Siz değil miydiniz oynasın oynasın diye?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk