Şampiyon yapabilir ama bruma'ya at yüz kişiyi geçerse kazanırız mantığı ile müthiş sistemi var diye abartanlar Fatih terim yapsa taktiksiz vs der . Ha hoca değil diyenler de abartıyor , işin gerçeği potansiyeli var ama asla bize göre bir hoca olmadı . Bruma bu sene şapkadan tavşan çıkarmasa bu puanları alamazdık zTen, brumada katkısı var ama onu da söylemek lazım .
Eğer takım kötü giderse zAten kredisi olmayan bir kariyeri olduğu için sıkıntı yaşar . Adama da kızamıyorum , jong ve cavanda gibi adamları hatta Serdar'ı falan kafalarına göre aldılar ; o sadece mevki yeri verdi ama oyun içinde çok kötü ve tecrübesiz oluşu çok belli oluyor . Selçuk'u kesti basın zırladı ve adam oynatmak zorunda falan kaldı , yani bir yandan da baskı altında çünkü güçlü bir kariyeri Yok. Umarım takımı toparlar çünkü son 3-4 haftadır bir şey yaptığımız Yok , ver brumaya oynasın ile olmaz .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Volkan topa sahip olma taktigi derken, topu rakibe verip sampiyon oldugumuz hic bir sezon yok. Yada ben görmedim... ^^

%70 ve ustu sahip olmuyorduk Terim zamaninda. Daha dikine oyun vardi. Riekerink belli ki oyunu hep kontrol eden taraf olmak istiyor. Ve buda bol bol kaleciye geri pasa sebep oluyor.

Ama skoru bulduktan sonra ilk yaridaki gibi topa sahip olamiyoruz buda ikinci yarilarin diken ustunde gecmesine sebel oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

%70 ve ustu sahip olmuyorduk Terim zamaninda. Daha dikine oyun vardi. Riekerink belli ki oyunu hep kontrol eden taraf olmak istiyor. Ve buda bol bol kaleciye geri pasa sebep oluyor.

Ama skoru bulduktan sonra ilk yaridaki gibi topa sahip olamiyoruz buda ikinci yarilarin diken ustunde gecmesine sebel oluyor

MatchStudy - Futbol Macları icin İstatistiksel Analiz Rehberi

Topa sahip olma oranimiz 59%.. Istatistikler kafamda degil, ama ben son 20 senede, belki de üzerinde, sampiyon oldugumuzda topa 50% üzeri ile sahip oldugumuzu düsünüyorum.

Bence hocanın suçu hala Sneijder-Selçuk-Poldi'nin banko 11 oynatması ha ben geçen senede dedim Sneijder gitmeye çalıştığında bırakın gitsin diye ama herkes bir aşık'dı Sneijder e Poldi ye veya Selçuk'a
Hocamızın el atması gereken konular
1)Eren'in ceza sahası içinde daha sabir oynayıp ceza sahası golcüsü olması lazım top indireceksede orda kafa vuracaksada rövaşata vuracaksada orda olması lazım
2)Carole-Cavanda ile olmaz ayağı düzgün sürekli atağa destek veren ama dengeli defansıda kötü olmayan iki bek oyuncusu lazım carole-cavanda ikiside çok çok sevdiğim topçular ama ikiside Galatasaray seviyesinde değil sürekli basit basit hatalar ve geldiklerinden beri hiç telafi edemediler üstüne hiç koyamadılar bedava Valencia-J.Willems alınmalı ikiside güçlü dengeli mental olarak bu ikisinden çok üst seviyede ve hem ofans hem defans'da çok etkililier
3)İki tane adam akıllı uzun boylu güçlü stoper lazım kuzey avrupalı Subotic-İvanovic'i istediğimi bilirsiniz milli takımdanda arkadaşlar biri çok güçlü hava toplarında etkili diğeri iste tam lider stoper hücum-defans arası bağlantıyı sağlar çok dinamik ve mücadeleci pozisyon bilgisi üst düzeyde
4)Bruma gibi fırfır bir kanat oyuncusu olması lazım sol ayaklı bir çok hızlı sağ kanat olması lazım Iturbe'yi çok isterim buraya Bruma-İturbe içeri girip kendi kanatlarında boşluklar yaratacak ordan Willems-Valencia bindirme yapacak bam bam sürekli orta açmamız lazım Eren'den faydalanmamız için
5)Selçuk-Sneijder yerine iki tane takımı taşıyacak adam 8 numara için B2B dinamik hızlı ileri top taşıyabilecek dribling özelliği olan birisi-10 numara için işi gücü pozisyon üretmek key pas asist yapmak olan birisi lazım orta alandaki dinamizm-yaratıcılık sorunu böyle çözülür ancak ve en önemlisi genç isimler olması lazım bu ikilinin
6)Aslında bir hollandalı olarak en iyi bilmesi gereken şey TotalFutbol olarak en geri-en ileri'deki adamların arasındaki mesafeyi sürekli kısa tutması lazım bizim takımda Eren-Chedjou*hakan arasında uçurum var o yüzden hem sahada büyük boşluklar bırakıyoruz hem sürekli uzun top şişirmek zorunda kalıyoruz.Muslera'da iyice cezasahası çizgisine gelip stoperleri ileri çekip forvet biraz daha takıma yakın oynayıp takım mesafesini düşürmemiz lazım ki böylece Eren daha rahat duvar olur pas oyununda oyunun içinde olur sürekli
7)Kendisine çok üst düzey bir yardımcı bulmalı oyunu okuma taktik becerisi konusunda hollanda ekolünden biriside olabilir Galatasaray'ın efsane futbolcularındanda olabilir
8)Takım böylece gençleştirikten sonra dünyanın en iyi kondisyonerleri ve fitness koçlarıyla çalışmamız lazım takım kondisyonu yerlerde o yüzden maçın ortasında topu rakibe bırakıp kaleye çekiliyoruz ayakta kalabilen iki isim Tolga-Bruma başka kimse ayakta kalamıyor.Bunlarında dahada iyi olması için özellikle genç futbolcuların sürekli kondisyon+fizik kas yüklemesi yapması lazım Bruma'nın ronaldo kadar güçlü oldığınu hayal edin neler neler yapar veya Tolga'nın N'Golo Kanté kadar güçlü olduğunu
9)Ve kaleye olabildiğince hızlı seri inmemiz lazım ağır kanı el freni çekilmiş araba gibi olmuyor böyle

Hocamızın arkasındayız daha uzun yıllar bizimle çalışır inşallah. Zamanla eksik noktalarını da kapatıp daha iyi bir T.D. olacağına da kuşkum yok. İlerleyen dönemlerde takımı daha da gençleştirip daha hızlı daha seri bir takım oluşturacağından kuşkum yok, inşallah hocaya gerekli desteği verirler.

Teriim bekleyenler için şunu söyleyeyim ki böyle giderse takımın başında Avcı'yı görürüz Riekerink'in başarısız olması durumunda.

Sanki şampiyon yapsa bile sezon sonu "yoruldum" diyerek bırakacak gibi bir his var bende.

tamam trabzon kapandı ama selçuk gibi iyi uzun top atan bir oyuncuyu çıkardı yanlıştı....rakibe tek kale oynuyorsun sinanı sokuyorsun oraya sabri girmeliydi orta yapardı böyle maçları oynamış biri.ayrıca sneijderi 11 başlatmak büyük hataydı....bu arada semih kaya iyi oynadı hakkını vermek lazım yediğimiz golde büyük hata carolenin...gol yiyebiliriz problem değil akhisardan da yedik antalyadan da ama reaksiyon gösteremedik bu da hocanın hatası yasin toplu oyunda kötü ama topsuz oyunda tolgadan sonra en iyi oyuncumuz daha iyisini bulana kadar mecbur oynamalı

Sanki şampiyon yapsa bile sezon sonu "yoruldum" diyerek bırakacak gibi bir his var bende.

Ne yalan soyleyeyim cidden aklima geldi bu ihtimal

Biraz relax bir adama benziyor bir senelik param benim torunlarima yeter stili var. Kolay degil Galatasaray td'si olmak. Ben her sartlarda planimizi simdiden belirlememiz lazim diye dusunuyorum. Eger basarisiz olursa cok gecmeden degisikligi sip sak yapmaliyiz

TDlüğü bırakmak istese bile altyapıda kalması için ikna edilmelidir.

40 bin euro falan kazanıyordu altyapının başındayken. Artık 900 bin euro kazanıyor. Tekrardan o fiyata çalışmaya ikna olacağını sanmam. Altyapı defterini kapatır artık kariyerinde.

Son düzenleme:
40 bin euro falan kazanıyordu altyapının başındayken. Artık 900 bin euro kazanıyor. Tekrardan o fiyata çalışmaya ikna olacağını sanmam. Zira 20 senede kazanacağı parayı kazanmış olacak bu senenin sonunda. Altyapı defterini kapatır artık kariyerinde.

17 bin Euro alıyordu aylık,altyapıdayken.

Katılıyorum,ben de bundan sonra altyapıya döneceğini sanmam da,velev ki olursa işte.

Geri
Üst Alt